1. pentru fiecare bomboana care iti face cu ochiul, rezolvi o problema avansata la matematica/fizica, etc., dupa ce o rezolvi, poti manca o bomboana.
2.Mananci ceea ce iti gateste mama/tata. Gustarile le iei intre mese, poti mari numarul daca nu poti rezista.
3. in ce vremuri traim? la 12 ani nu se mai joaca pe afara? in fine, petrece mai mult timp miscandu-te(mers, ridicat scari, bicla, etc) decat mancand.
ps:incearca legumele.
Nu înțeleg un lucru:Cu ce se rezolva problema daca rezolv o problema de matematica și după iau o bomboana?!
Daca e avansata, cel mai probabil iti va lua un timp sa o rezolvi, prin urmare, vei manca mai putine dulciuri pe durata unei zile/ore.
Nu e neaparat sa rezolvi probleme, poti face orice alte lucruri care merita o recompensa dar in acelasi timp cer maxima atentie si respponsabilitate.
Inveti sa te abtii, asta e singura solutie
Stiu si eu cum e fiindca si eu am dependenta de dulciuri, singura diferenta e ca eu nu imi fac griji pentru greutatea mea
Daca vrei sa slabesti cauta pe Youtube "weight loss workout at home" si incearca sa le faci
giulia283 întreabă: