Da, asta se intampla intotdeauna la infometare, corpul intra in asteptare si nu are foarte multe calroii, dar in moemntul in acre ii dai ceva de mancare depoziteaza dublu calorii, ajungand sa te ingrasi.
Niciodata dar absolut niciodata sa nu te infometezi ca nu realizezi nimic, dimpotriva iti faci singura run rau imens.
Tine dieta cu varza, ca slabesti vaznad cu cohii si mancand pe saturate
https://www.doc.ro/controlul-greutatii/dieta-cu-supa-de-varza
https://www.drmax.ro/articole/dieta-cu-supa-de-varza-reguli-si-riscuri
https://www.bzi.ro/......le-4234367
Cum ți-a răspuns cineva mai sus: deficitul caloric e răspunsul. Restul vorbesc ca să se afle în treabă.
Deficit caloric înseamnă că tu va trebui să mănânci mai puțin calorii decât arzi (și da, te poți ajuta de sport să arzi mai multe sau de simple activități fizice: mers pe jos etc).
Probabil ți se pare horror să începi să numeri calorii dacă n-ai făcut-o până acum. Ca opțiune ajutătoare ai aplicația Eat&Track, găsești acolo alimente și tu doar le adaugi în fiecare zi după ce mănânci.
Totuși și aici vei avea nevoie să estimezi gramajul, iar ca să-ți fie mai ușor să nu greșești, recomandarea mea ar fi să te axezi pe legume și leguminoase și proteine (ouă, lactate, carne). Deși sunt sănătoase și nutritive cele neprăjite, îți recomand să eviți să mănânci multe alune, caju, nuci pentru că sunt foarte bogate în calorii. Valabil și pentru sucurile de fructe.
Legat de dulciuri: e extrem de nerealist să nu mai mănânci zahăr 3 luni dacă până acum mâncai des. Deci cel mai simplu este să te uiți pe ambalaj la numărul de calorii și îți impui o limită rezonabilă astfel încât să nu depășești deficitul caloric, dar să ai totuși mese nutritive.
Este foarte normal, pentru ca INFOMETATUL NU este normal si sanatos.
Mancat sanatos in deficit caloric+sport
Ia un regim alimentar de la antrenori, plus, ca sa vezi rezultate foarte bune in 3 luni, du-te la sala, si cel mai bine ia si antrenor personal. Daca aveai cununia trebuia sa te preocupi de mult de asta
Ideea generala este sa mananci mai putin si sa eviti zaharul,painea, pastele, pizza.
Fa si tu o cautare alimente care contin zahar si le eviti cu sfintenie, nu ca le reduci, evitat ca si cum ar fi o otrava.
Lista este destul de lunga dar te asigur ca se poate trai si fara zahar.Din zahăr facem grăsime. Noi nu putem să depozităm zahăr. Singura formă de depozit a zaharurilor este glicogenul care rămâne la nivelul muşchilor şi ficatului pe o perioadă limitată de timp şi apoi, se transformă în grăsime. Aşa că, sursa principală a grăsimilor este zahărul.
Deeeeci, dacă ea consumă doar 1000kcal zahăr într-o zi, tot ce nu se duce la mușchi se depunde, așa-i? Că "din zahăr se face grăsime"...vaaaai
Mai informeaza-te inainte sa aberezi.
https://www.doc.ro/......cat-studiu
Ador când îmi trimit idioții linkuri ca să-i învăț eu să citească
"Pe lângă faptul că poate contribui la creșterea în greutate dacă este consumat excesiv, zahărul poate crește riscul de boli de inimă și diabet de tip 2, dar și riscul de a dezvolta acnee"
Deci, repetăm:
- POATE contribui la creșterea în greutate DACĂ este consumat excesiv
Ce a vrut să spună autorul? Că "POATE", adică nu e obligatoriu să contribuie la creșterea în greutate pentru că tu poți să consumi zahăr excesiv și să faci 6h de sport pe zi și să arzi excesul. În plus, prin "DACĂ" înțelegeam că vorbim de creșterea în greutate din cauza lui NUMAI CÂND e consumat excesiv, ceea ce, surpriză, se aplică pentru orice aliment, inclusiv cele sănatoase.
Apoi, autorul nu mai vorbește de creșterea în greutate, vorbește de sănătate. Sunt lucruri diferite. De slăbit, poți slăbi și cu fast food, dar nu înseamnă că e sănătos. Noi vorbim de slăbire timp de 3 luni la topicul ăsta, că în 3 luni stai liniștit că nu faci boli de inimă și nici nu ai alte probleme, mai ales ca n-o să consume doar zahăr. E vorba strict de aberația ta de a evita zahărul cu totul, lucru care pe lângă că nu e necesar, nu e nici realist.
Acum, am o întrebare de 1000 de puncte, fără relevanță pentru discuție că deja ți-am demonstrat că ai probleme cu analiza textului: te-ai obosit să deschzi linkurile din bibliografie să vezi dacă într-adevăr corespunde ce e scris în articol cu ce e pus ca bibliografie?
Si altă întrebare de 1000 de puncte: tu nu consumi zahăr deloc? Sau ești doar ipocrit?
Nu manca paine si dulciuri. Altceva nu stiu ce sa zic din partea unui baiat catre o fata. Incearca sa nu mananci deloc paine si sa nu te prea atingi mai deloc de dulciuri.
FlyGaster97 întreabă:
Adrian4444 întreabă: