| Arianaaa33 a întrebat:

Heiiii big hug As dori si eu sa stiu niste exercitii pentru inaltime. care sa functioneze sigur! Am 1, 50 si sunt in clasa a 6a! As vrea sa fiu mai inalta. ma puteti ajuta?happyFunfa:*:X

Răspuns Câştigător
| Enzo2011 a răspuns:

In primul rand nu-ti face griji ca ai sa mai cresti mult si chiar poti face exercitii de sarituri din ghemuit sus cu mainile ininse sa incerci dar nu-ti recomand tractiuni(te ti de o bara la u anumita inaltime ca picioarele sa nu ajunga jos si sa incerci sa treci capul de nivelul barii) si de ce nu daca vrei dar nu cred joaca Basketball

4 răspunsuri:
| AnonYmouS_6470 a răspuns:

Cele mai bune sporturi pentru marire fie in inaltime fie in formarea muschilor este ori bachetul :-> atletismul sau innotul :->

| MenInShadow a răspuns:

Nu stiu dc vrei tu asa mult sa cresti... la 1, 50 esti perfecta. eu sunt in clasa a 8a si sunt cam inalt si nu e foarte foarte misto. oricum cam atat aveam si eu in clasa a 6a insa am rescuut foaarte mult. asteapta si o sa vezi

| GoguMătryx a răspuns:

Nu cumva esti mona?big grin

| Leonid a răspuns:

1.50 clasa a 6-a? ai timp sa cresti... nu-ti fa probleme. Atletismul, baschetul, handbalul astea sunt bune. Sportul in general te dezvolta. Dar inca odata zic sa nu-ti faci griji in privinta asta ca mai ai de crescut.