Nu asa functioneaza treaba.
4 km de alergare intensa inseamna cam 300 calorii consumate / arse.
4 km de mers cu rolele inseamna probabil ceva mai putin sa zicem cam 250calorii.
ca sa slabesti un kg, depinde bineinteles si de organism, de gerutate, trebuie sa iesi cu un deficit de 7000 calorii (adica ori arzi 7000 calorii, ori mananci in asa fel incat orgasnimul sa arda toate caloriile si sa nu ramana surplus)
deci, un simplu calcul zice ca, pentru a slabi 1 kg, trebuie sa arzi 7000 calorii, adica cam 28 km cu rolele... usor nu?
Buna denisa, te felicit pentru practicarea de miscare in aer liber si te sfatuesc sa nu te opresti, rolele sunt un mijloc bun si usor de a slabi doar daca petreci mult timp cu ele pe afara, nu conteaza distanta pe care o parcurgi ci mai mult timpul pe care il petreci mergand pe role, daca iti place sa mergi cu rolele este bine pentru ca acesta este si un mod de ati contura corpul (formele) daca vei petrece 4-6 ore pe zi cu rolele (nu trebuie sa fie zi dupa zi ) dupa o vara (vacanta) vei opserva mai multe schimbari ale fizicului tau, iti urez multa bafta si distractie placuta!
Rolele sunt un mijloc bun si usor de a slabi, mi-am spart barba pe role, dar oricum imi plac mult, cit despre slabit nu cred, mai degraaba faci muschi la picioare
Toate cele bune