| redutzu a întrebat:

Hello,
De o luna de zile m-am apucat de box, am 1.90 62kg.
Mi-am dat comanda recent de gain fast, ma va ajuta sa pun câteva kg + masa de 2 ori pe sapt am antrenament.
Nu-mi pun baza sa ma las pe mana acestui supliment vreau sa va zic ca de mâncat mănânc, am luat și vitamine de la doctor și nu am rezolvat, ma gândesc ca acum dacă fac sport poate se rezolva.
40de min în aceste zile fac încalzirea la box, flotări, geno alergări, exerciții pentru picioare și circuit de forță ne mai pune sa facem, ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| Cristian29 a răspuns:

Cresti in greutate cand ai mai multe calorii decat arzi.
Incearca sa mai adaugi alimente care au mai multe calorii gen unt de arahide, paste, cartofi, fructe dar totusi nu neglija si legumele verzi, is importante pentru fauna intestinala.

Pur si simplu mananca mai mult

2 răspunsuri:
| Taetae58 a răspuns:

Ca sa iei in greutate ai nevoie de 6 mese pe zi.2 din ele fiind fructe si legume celelalte consistente dar nu calorice in exces..plus daca faci box banuiesc ca pe langa asta faci si sala pentru tonifiere si masa musculara.din experienta cu 6 ani de box in spate si prieteni care au facut..nu e suficient asta..regim(nu te slabeste neaparat)+sală+un program..suplimentele sunt ok personal am folosit creatină monohidrata.

| Taetae58 a răspuns:

Ca sa iei in greutate ai nevoie de 6 mese pe zi.2 din ele fiind fructe si legume celelalte consistente dar nu calorice in exces..plus daca faci box banuiesc ca pe langa asta faci si sala pentru tonifiere si masa musculara..de 2 ori pe saptamana e egal cu 0. din experienta cu 6 ani de box in spate si prieteni care au facut..nu e suficient asta..regim(nu te slabeste neaparat)+sală+un program..suplimentele sunt ok personal am folosit creatină monohidrata.