| heracles a întrebat:

Hello, pot sa-mi dezvolt forta facand ex.fizice doar cu propria greutate a corpului?

8 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric da. Sunt cunoscute ca exercitii calistenice. I mean... look at this guy: https://www.youtube.com/watch?v=KuZDZVvVB_8

Ok, nu e necesar sa te uiti. Am eu o mica "obsesie" cu Michael Vazquez si de aia ti-am dat linkul(da, are leatura cu subiectul).

| RAY a răspuns:

Da,dar apoi sa treci la si gantere

| heracles explică (pentru RAY):

Vreau sa fac fara gantere, tractiuni la bara, flotari in palme, pumni, degete in 5 apoi in 3 si chiar si in 2 degete, genuflexiuni in 2 si intr-un picior, abdomene din diferite pozitii, sunt sigur ca o sa reusesc

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

1:00 Gata, l-am dat de gol! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Pfff...gata! Nu ma mai uit la el laughing

Da, foloseste si greutati, nu face numai calistenice, eu am dat filmuletul respectiv pentru ca majoritatea exercitiilor executate acolo sunt fara greutati si mie se pare foarte misto sa ajungi la nivelul ala. Daca te uiti la alte antrenamente ale lui o sa-l mai dai de gol de multe ori happy

| heracles explică (pentru anonim_4396):

L-ai dat de gol pe mister Vasquez, eu o sa incerc fara gantere, pentru. ca in 2007 am facut o scolioza, nu foarte mare.dar suficient in cat kinetoterapeutul mi-a spus ca nu mai am voie sa ridic greutati mai mari de 14 kg, si atunci am zis ca e cazul sa fac exercitii fizice cu propria mea gretate.e bine si asa, si pe langa asta mai si aler,. ma simt asa de relaxat dupa ce alerg. oricum mersi pentru informatii

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Arata foarte bine si e foarte mobil. Multa munca in spate laughing