| CrisCristina1509 a întrebat:

Hello TPU! Am 12 ani(sunt fata) si vreau sa ma apuc de volei! So sincer nu știu de unde sa încep! Voi vorbi cu părinții mei, ușor de făcut mai ales ca tata e fotbalist! Dar după nu știu ce va trebui sa fac! In orașul meu exista club de volei! Am făcut dansuri populare 5 ani si acum practic kempo! Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Buna,

Dupa ce le spui parintilor tai ca iti doresti sa practici un nou sport si vrei sa faci volei, parintii tai vor contacta clubul respectiv, vor discuta cu un antrenor care este la grupa de incepatori si daca se va putea vei incepe de acum, daca nu, cand se vor face inscrierile. Nu stiu ce regulamente sunt la clubul respectiv.
Am facut si eu volei, si inceputul nu a fost usor, dar treptat am inceput sa am indemanare si forta in maini tot mai mare pentru a putea lovii mingea cu incheietura mainii.

Sper sa ai colege prietenoase si success la antrenamente / competitii!

1 răspuns:
| Sekim a răspuns:

Buna
Nu inteleg ce ar trebui sa raspundem noi. Sfaturi pentru ce? Te inscrii la voley si vei invata alaturi de fetele de acolo la antrenamente. Nu te lasa parintii sa te duci sau pentru ce sfaturi?