Gfx-8, true mass, elite mass
Astea ar fi ok, dau rezultate bune si nici n-au un kilogram de carbohidrati pe portie. Dar sper totusi ca partea cu alimentatia ai acoperit-o.
Si cum ai vrea sa-ti recomande cineva ceva fara sa ne spui tipul somatic, de cand faci sala etc?!
Ce inseamna ma incepator?!
1 Saptamana, 2, 1 luna, 2, Si dupa 1 an esti incepator
Si ce tip somatic ai : Ectomorf, Mezomorf sau Endomorf?
Pffuai, cere-ti suplimente dar nici macar nu stiti dupa ce criterii sa alegeti
Fii atent aici, sunt ectomorf, nu am facut in viata mea sala si vreau sa iau in greutate 10 kg intr-o luna jumate prin antrenament intens, suplimente si dieta de 8-10 mese pe zi plus somn.Nu-mi spune ca e imposibil pentru ca nu e si am vazut la altii ca se poate. Oricum am gasit ce am nevoie.
Deci, 7 kg pe an = progres RAPID si tu vrei 10 kg de muschi intr-o luna?
copil mic, bine ca ai vazut la altii, ramai cu altii
Normal ca nu e imposibil, am spus eu asa ceva?!
Cumpara-ti un Gainer bun ca supliment ( eu recomand ON Serious Mass ) sau un Gfx-8 ( mai ieftin ). Suplimentele aste sunt un mic ajutor, baga mancare multa si o sa ai rezultate + odihna.
Sa ne intelegem : Nu am zis ca e posibil sa pui 10 kg in 1 luna jumatate pentru ca e IMPOSIBIL in timpu ila, poate 6 luni da. Doar am spus ca poti pune 10 kg dar nu in timpul in care vrei tu.
Cred ca asta ai vrut sa spui, ca doar nu pune in 1 luna jumate, 10 kg
Da bineinteles ca nu are cum.
In 1 luna jumate e o porcarie sa puna 10 kg.
in 6 luni clar ca are sanse si e si mai indicat.
Nu am zis numai masa musculara, mie imi convine si grasime.
Ma-ta stie ca are un prost in casa? Normal ca 7 kg pe an daca te duci la sala doar martea.
Apropo tu imi recomanzi aceleasi lucruri ca si greyhound ca altele nu stii? Vai de capul tau si mai zici ca faci sala...
Vii doar sa critici dar sa raspunzi la intrebare nu stii, e plina lumea de prosti, oricum ma intorc intr-o luna jumate cu un rezultat si o sa te anunt.
Ba copile.
Tu esti prost sau faci pe prostul?
Normal ca iti recomand ce a spus grey pentru ca asa e corect si bine pentru tine ( dar esti si chior daca nu vezi diferenta dintre raspunsul meu si al lui )
Din moment ce pui o intrebare te astepti la orice fel de raspunsuri. Daca nu vrei raspunsuri de ale mele sau a lu Cosmin te duci pe alt site si intrebi acolo, copil prost.
Dupa ce ca ceri produse, nementionand tipul somatic si experienta la sala ( care vad ca esti pe langa rau ''Incepator'' si dupa 1 an de sala esti incepator )
Pune mana si citeste culturistu lu cristos :
http://www.culturism.ro/......tenta.html
Dupa cum vezi, in topicul de mai sus dupa 1 an de sala este indicat sa iei 7 kg si esti incepator. Dar parca va e sila sa citit.
In primul rand sa iei 7 kg in 1 luna jumatate e aproape imposibil + nesanatos.
1 cauza : Vergeturile ( nu cred ca vrei sa le ai )
Daca esti atat de ''profesionist'' incat le stii pe toate, de ce dracu mai pui intrebari?!
Apuca-te de Balet si tu ca esti prea prost pentru Culturism.
Lasa-l frate ca asta ajunge Mr. Olympia cu alea 7 kg a lui. E prea retard.
Nu le mai da atentie la astia ''culturisti''.
Serios? te duci mai des si pui mai repede?
n-ai nicio treaba cu sportul asta.
Probabil esti un copil mic si firav, care mananca DOAR 3 mese pe zi, se duce zilnic la sala si crede ca pune el muschi mari.
p.s. : cand o sa faci ca mine tractiuni cu 45 kg legate de tine, la o greutate corporala de 86 kg, atunci sa ma comentezi.
Copil mic si firav, pune el muschi intr-o luna
Salut. Iti recomand sa nu iei proteine. Antreneaza-te la sala si acasa si o sa vezi rezultatel
Floofficial întreabă: