anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU, cine a mai facut sala si poate sa-mi recomande niste proteine pentru cresterea masei musculare pentru incepatori?

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Gfx-8, true mass, elite mass
Astea ar fi ok, dau rezultate bune si nici n-au un kilogram de carbohidrati pe portie. Dar sper totusi ca partea cu alimentatia ai acoperit-o.

23 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Si cum ai vrea sa-ti recomande cineva ceva fara sa ne spui tipul somatic, de cand faci sala etc?!

| Wehes a răspuns:

Ce inseamna ma incepator?!
1 Saptamana, 2, 1 luna, 2, Si dupa 1 an esti incepator straight face
Si ce tip somatic ai : Ectomorf, Mezomorf sau Endomorf?
Pffuai, cere-ti suplimente dar nici macar nu stiti dupa ce criterii sa alegeti straight face

| Ozimandias a răspuns (pentru Wehes):

Fii atent aici, sunt ectomorf, nu am facut in viata mea sala si vreau sa iau in greutate 10 kg intr-o luna jumate prin antrenament intens, suplimente si dieta de 8-10 mese pe zi plus somn.Nu-mi spune ca e imposibil pentru ca nu e si am vazut la altii ca se poate. Oricum am gasit ce am nevoie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ozimandias):

Deci, 7 kg pe an = progres RAPID si tu vrei 10 kg de muschi intr-o luna?

copil mic, bine ca ai vazut la altii, ramai cu altii laughing

| Wehes a răspuns (pentru Ozimandias):

Normal ca nu e imposibil, am spus eu asa ceva?!
Cumpara-ti un Gainer bun ca supliment ( eu recomand ON Serious Mass ) sau un Gfx-8 ( mai ieftin ). Suplimentele aste sunt un mic ajutor, baga mancare multa si o sa ai rezultate + odihna.

| Culturism69 a răspuns (pentru Wehes):

Sa ne intelegem : Nu am zis ca e posibil sa pui 10 kg in 1 luna jumatate pentru ca e IMPOSIBIL in timpu ila, poate 6 luni da. Doar am spus ca poti pune 10 kg dar nu in timpul in care vrei tu.

Cred ca asta ai vrut sa spui, ca doar nu pune in 1 luna jumate, 10 kg laughing

| Wehes a răspuns (pentru Culturism69):

Da bineinteles ca nu are cum.
In 1 luna jumate e o porcarie sa puna 10 kg.
in 6 luni clar ca are sanse si e si mai indicat.

| Ozimandias a răspuns (pentru Culturism69):

Nu am zis numai masa musculara, mie imi convine si grasime.

| Ozimandias a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma-ta stie ca are un prost in casa? Normal ca 7 kg pe an daca te duci la sala doar martea.

| Ozimandias a răspuns (pentru Wehes):

Apropo tu imi recomanzi aceleasi lucruri ca si greyhound ca altele nu stii? Vai de capul tau si mai zici ca faci sala...

| Ozimandias a răspuns (pentru Culturism69):

Vii doar sa critici dar sa raspunzi la intrebare nu stii, e plina lumea de prosti, oricum ma intorc intr-o luna jumate cu un rezultat si o sa te anunt.

| Wehes a răspuns (pentru Ozimandias):

Ba copile.
Tu esti prost sau faci pe prostul?
Normal ca iti recomand ce a spus grey pentru ca asa e corect si bine pentru tine ( dar esti si chior daca nu vezi diferenta dintre raspunsul meu si al lui )
Din moment ce pui o intrebare te astepti la orice fel de raspunsuri. Daca nu vrei raspunsuri de ale mele sau a lu Cosmin te duci pe alt site si intrebi acolo, copil prost.
Dupa ce ca ceri produse, nementionand tipul somatic si experienta la sala ( care vad ca esti pe langa rau ''Incepator'' si dupa 1 an de sala esti incepator )
Pune mana si citeste culturistu lu cristos :
http://www.culturism.ro/......tenta.html
Dupa cum vezi, in topicul de mai sus dupa 1 an de sala este indicat sa iei 7 kg si esti incepator. Dar parca va e sila sa citit.
In primul rand sa iei 7 kg in 1 luna jumatate e aproape imposibil + nesanatos.
1 cauza : Vergeturile ( nu cred ca vrei sa le ai )
Daca esti atat de ''profesionist'' incat le stii pe toate, de ce dracu mai pui intrebari?!

| Culturism69 a răspuns (pentru Ozimandias):

Apuca-te de Balet si tu ca esti prea prost pentru Culturism.

Lasa-l frate ca asta ajunge Mr. Olympia cu alea 7 kg a lui. E prea retard.
Nu le mai da atentie la astia ''culturisti''.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ozimandias):

Serios? te duci mai des si pui mai repede?

n-ai nicio treaba cu sportul asta.

Probabil esti un copil mic si firav, care mananca DOAR 3 mese pe zi, se duce zilnic la sala si crede ca pune el muschi mari.

p.s. : cand o sa faci ca mine tractiuni cu 45 kg legate de tine, la o greutate corporala de 86 kg, atunci sa ma comentezi.

Copil mic si firav, pune el muschi intr-o luna rolling on the floor

| OfXs a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosmn,imi poti da id-ul tau de messenger? Ai putin timp liber sa imi dai si mie niste sfaturi pentru culturism?

| Cosmin86 a răspuns (pentru OfXs):

Da, ti-l trimit pe privat

| Darker a răspuns:

Salut. Iti recomand sa nu iei proteine. Antreneaza-te la sala si acasa si o sa vezi rezultatel

| Cosmin86 a răspuns (pentru Darker):

Pai daca tu iei proteine ZILNIC, de ce recomanzi la altii sa nu ia deloc?

argumenteaza

Hai ma COPIL MIC, explica ce-ai vrut sa zici

sau nu esti in stare?

| Darker a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu i-au proteine si nici sala nu fac ma. Ma antrenez aasa.

Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume

Adica tu stai NEMANCAT? Sau esti doar un copil mic, care habar nu are ce sunt proteinele, dar comenteaza si el?