| Justme01xD a întrebat:

Hello TPU! big grin Am si eu o intrebare si sper sa aveti un raspuns pentru minelaughing. In septembrie am inceput sa merg la sala, asadar am 6 luni de cand merg. Cand am inceput aveam 60 kg si se vedea foarte urat la picioare mai ales. Acum am 58, insa picioarele mele arata foarte ok si ma simt normala. Mentionez ca am 1, 67 inaltime. Asadar, este normal sa am atatea kg dupa 6 luni de sala? Sa fie de la muschi? De asemenea mananc chestii foarte ok, maxim de 2 ori pe saptamana fast-food si nu in fiecare saptamana.

2 răspunsuri:
| Syndre a răspuns:

Fast food-ul e groaznic, nu știu cum poți să mânânci sincer. big grin
Oricum, mușchii cântăresc mai mult ca grăsimea. Eu am avut mai puține kilograme decât am acum și eram mai grasă.
Până la urmă contează ce vezi în oglindă, nu ce arată cântarul. Dacă ești mulțumită, just keep going. happy Singurul meu sfat ar fi să reduci junk food-ul măcar o singură dată pe săptămână, ai vedea rezultate și mai bune.

| IoanaPsy a răspuns:

Da, e normal. Muschii cantaresc mai mult decat grasimea, chiar daca ocupa un volum mai mic. Pana la urma nu conteaza numarul kilogramelor, atunci cand continutul adipos este mic si corpul arata armonios. Felicitari!