| Bogdim0t a întrebat:

Hello TPU, ziua faină să aveți și la multi ani tuturor copiilor! Îmi puteți recomanda vă rog un sport pentru copii de 13 ani? Am mai practicat sporturi înainte: gimnastică 3 ani, fotbal 2 luni (mergeam cu fratemiu dar m-am plictisit) și judo 8 luni. Ocazional alerg si fac multa mișcare doar că m-am gândit să mă reapuc de un sport. Vă rog fără alte mesaje pe lângă subiect, am mai întâlnit oameni care s-au luat de mine sau alte prostii de genul.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recomand un sport de echipa, orice se practica in orasul tau: handbal, volei, inot, baschet, fotbal.

| mi25 a răspuns:

Ca sa poti practica un sport trebuie sa ai si "putina deschidee" spre el, adica sa fii atras si sa nu dai cu dreptul in stangul. Nu face si tu cu sportul cum facea cineva sa arate ca este cult: cumpara carti cu metrul liniar.

| Bogdim0t explică (pentru mi25):

Sunt atras de câteva sporturi și de aia am venit aici să întreb, volley sau handball, judo, atletism și câteva altele. Doar am vrut să văd și alte idei laughing ms oricum

| LordCristobal a răspuns:

Eu îți recomand să practici ciclismul.

| RxTx a răspuns:

Sah inot matematica karate sotocan yoga
eu am facut karate sotocan de la 5 ani pana la 14 ani

| haileewatson a răspuns:

Baschet, tenis, rugby, dans, echitatie, inot, schi, volei, patinaj, ciclism, karate

| Jessica1235 a răspuns:

Baschet, volei, înot

| OmBanal33 a răspuns:

Eu recent m-am indragostit de tennis...

| varcopisicul a răspuns:

Scrima, box

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 a răspuns:

Sarutura in lungime peste groapa cu crocodili