anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helpp suna nașpa dar vreau sfaturi am corpul de fel mai atletic și am picioarele mai musculaose iar daca îmi iau jeans pe mine arata mai ciudat oarecum mai gros in fine dar întrebarea mea e cum să slăbesc in partea de sus mai exact la craci pentru că vreau să dea impresia de picioare mai lungi fiindcă am talia scurta și simt că acolo de unesc picioarele se freacă oarecum iar eu vreau sa fie drepte ca la fetele cu picioarele subțiri care au acea despărțire în zona aia și arată tonifiate.Ce sa fac? Nu știu cum m-am exprimat am incercat dar e greu de explicat.dau fundahee hee

4 răspunsuri:
| Dumbi a răspuns:

Daca ai grasime apuca-te de sala/alergat… Eu am 1.77 si am si eu picioarele foarte musculoase(chiar daca nu prea am facut sport, asa am constructia). Esti mult mai avantajat daca ai picioarele musculoase mai ales daca vrei sa te aperi/bati cu cineva, si din intrebarea ta imi dai impresia ca esti un homo…
Cand mergi pe strada trebuie sa iti dai seama cine e barbatul si cine e femeia. Tu vrei jeans d-aia stramti, foarte stramti de abia iti respira un pic pielea, si mai mult sunt pentru femei?laughing si acea despartire, iti da impresia ca te-a spart cineva intre buci(no offense). Si inca ceva, vrei sa ai bete?(sa iti chinui picioarele cu corpul greu, daca ai o greutate buna, gen daca ai 1.70-60kg. Abia o sa iti mai tina picioarele corpullaughing)
Moda asta ce face din barbati…

| Al999 a răspuns:

Trebuie sa te apuci de un sport si o dieta stricta, nu ai cum sa slabesti numai intr-o anumita zona.

| CotinStefan14 a răspuns:

In cazul in care la picioare este grasime incearca sa faci putin sport

| CotinStefan14 a răspuns:

In cazul in care esta grasime incearca sa faci putin sport