In primul rand rand trebuie sa iti schimbi mentalitatea ne spui ca urasti dietele dar vrei exercitii utile, draga mea e 90 % alimentatie si 10 % restul
Renunta la paine si incearca putina miscare (bicicleta, bazin, sala, alergat, mers pe munte etc). Bea limonada si multe lichide. Cauta activitati care iti plac (vezi un film, asculta muzica, joaca ceva pe telefon/tableta/PC etc) activitati care te ajuta sa iesi din starea de depresie. Cand ai mintea ocupata nu ai timp sa lasi gandurile negative sa te influenteze. O mica tonificare fizica prin miscare iti schimba si starea de spirit. In plus nu toti barbatii prefera femeile slabe...stii vorba aia "grasa si frumoasa" (nu ma refer la obezitate) cateva kg in plus nu strica nimanui...as indrazni sa spun ca scot in evidenta anumite forme ale corpului. Ai grija de tine si fii optimista!
In primul rand depinde cati ani ai.La o anumita varsta, nu este bine sa ti diete, asa ca te-as ruga sa nu le mai ti, mai ales ca ai si mentionat ca nu ai bani si nu cred ca ai trecut de 18 ani. Pentru inaltimea pe care o ai, tu ai nevoie de fix 53 de kg, cu 1 kg mai putin sau mai mult nu este chiar asa mare semnificare.In primul rand, tu ai de slabit doar 3 kg pentru a fi perfecta, dar daca si atunci te simti grasa, atunci nu prea ai ce sa faci, putine sanse sa ajungi la 51.Nu manca deloc fast-food,dulciuri poti manca (o inghetata ceva,dar de preferat sa nu aiba mai multe calorii) sau poti inlocui astea cu fructele gen : Capsunile,merele rosii/verzi,pepenele verde/galben, fragii, murele, dude, zmeura (sunt fructe delicioase si la cat de mult ador eu inghetata as vrea sa mananc 20 de fragi in locul ei. Daca ai reusit sa ajungi la 54, incearca si acum! Poti sa te apuci de un sport care te oboseste si te va ajuta,ceva ce iti place tie,daca nu,fa alergari usoare prin parc, fa ce faceti la ora de sport doar ca de mai multe ori, dar nu flotari, acelea nu prea au legatura cu slabitul, prin flotare iti bazezi greutatea corpului doar pe forta mainilor.
Andrei9923 întreabă: