| victorlungu a întrebat:

Hey,am 16 ani (178cm, 74kg ) si am hotarit sa-mi procur proteine pentru a creste masa musculara, ce tip de proteine ati recomanda?

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Iti recomand in primul rand sa-ti pui la punct proteinele din alimentatie.

Abia apoi te gandesti la suplimente, ca altfel dai banii degeaba.

Stii macar ce alimente contin proteine? Mananci de 4-5 ori pe zi aceste alimente?

| jeek0 a răspuns:

Ia pachete animal pack

| FitMonkey a răspuns:

Pentru ca nu esti slab nu ai nevoie de gainer, asa ca iti recomand un concentrat proteic din zer de exemplu ON whey gold standard. bft

| victorlungu explică (pentru FitMonkey):

Nici gras,nici slab nu sint, muschii doar vreau sa-i cresc mai mari, stiu tot cum sa ma antrenez, regim, exercitii etc.numai ca imi trebuie deja la alimentare sa stiu precis ce sa consum pentru ca sa am rezultat maxim, si cam cit si cind sa folosesc aceste suplimente!

| victorlungu explică (pentru FitMonkey):

N-am grasimi pe mine, vreau doar sa-mi cresc masa musculara, dar nu stiu ce sa folosesc
P.S. care e diferenta dintre creatina si proteina? si deoarece eu sint slabut ce trebuie concret sa folosesc?

| cristi1505 a răspuns (pentru victorlungu):

Creatina-retine apa in muschi
-ajuta la o mai buna circulatie a proteinelor in corp
-ajuta la o pompare buna in timpul antrenamentului
-etc.
Problema e, ca daca nu iei minim 5 luni creatina nu vor aparea rezultate. Daca nu iei minim 5 luni, masa musculara acumulata in timpul folosirii creatinei va da inapoi, deci ai luat degeaba.
Proteina-sta la baza muschiului
-fara protewine nu te dezvolti
-ea constituie practic tesutul musculara

Tu trebuie sa iei proteine acum!

| TheFuture a răspuns:

Jeek esti prost alea se iau dupa 18 ani 12 pastile pe zi dracu esti bou? nu lua animal i'a ceva usor la inceput si dupa ia proteina izolat adica 90% proteina sa nu iei din aia 50/50 adic 50 carbohidrati are 1000calori pe portie big grin parca

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheFuture):

Aoleu ce exprimare ai "sa nu iei din aia 50/50" rolling on the floor

bine ca pui "parca" la final, oricum ne-am prins ca habar nu ai despre ce vorbesti

| victorlungu explică (pentru TheFuture):

Dar tu te pricepi cite calorii la cite kg trebuie de consumat, cite grame, si cam cum ar arata un grafic pentru o alimtentare buna?

| victorlungu explică:

Care este diferenta dintre creatina si proteina?
P.S. eu nu am ce arde de pe mine, am un corp pot sa zic fara grasimi, dar cu muschi, dar acesti muschi nu-mi ajung, si vreau sa cresc in masa musculara