| flavius01 a întrebat:

Hey! Am 17 ani si am si eu o mica problema: Maine voi merge pentru prima oara la sala si nu prea stiu ce trebuie sa fac, cum sa incep. Eu vreau sa fac masa musculara, dar e prima oara cand ma duc. Nu prea stiu sa folosesc aparetele si nici cu care sa incep sau cu care nu. Imi puteti da si mie vreo recomandare, vreun sfat?
P.S. Ma gandesc ca daca nu stiu sa folosesc vreun aparat, ii pot intreba pe baietii aia, nu?

5 răspunsuri:
| Matt24 a răspuns:

Ar trebui sa fie instructori pe acolo, ti-ai facut deja abonamentul? In mod normal ar trebui sa-ti faca un instructor un program de exercitii, in functie de ce rezultate vrei.

| DenisIonut01 a răspuns (pentru Matt24):

Depinde de sala, nu cred ca la orice sala ai instructor. La alea mai ieftine probabil nu mai e instructorul.

| Luminou a răspuns:

Da,poti sa-i intrebi,te vor ajuta. Poti sa incepi cu ceva usor, si pe parcurs ce te simti pregatit poti sa mergi la mai grele, nu incepe NICIODATA cu ce e mai greu, risti sa patesti ceva daca te avanti pe lucrurile grele dintr-o data, mai ales fiind prima oara.
Sper ca am fost de ajutor big grin Funda?

| robertp1 a răspuns:

Pai ar trebui sa fie un instructor in orice sala, ar trebui sa te sfatuiasca cum si cu ce greutati sa faci la anumite aparate, sa iti faca un program, de exemplu luni zona de sus( spate, biceps, triceps, pectorali), marti abdomenul, si miercuri picioarele si ia o zi pauza dupa le faci invers si asa mai departe.

| rhino50 a răspuns:

Http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
uitate acolo si o sa inveti orice ai nevoie. Bafta!