Ai facut febra musculara, te-ai fortat prea mult de prima data. foloseste niste unguent sa-ti amelioreze febra. bengay sau puterea ursului.
E bine sa te opresti inainte de a-ti verifica limitele in privinta rezistentei sau fortei executarii unor exercitii...
nu executa exercitii pana la limita. Poti face si la aceasta varsta atac cereblal, comotie...
Ai grija de incheuieturi. In sportul asta trebuie sa ai multa rabdare.
Nimic nu ar justifica eventuale compromisuri cu sanatatea ta. Nici un fel de compromis.
Ohohoooo
Chestiile astea trebuie facute cu cap trebuie sa iei treptat orice fel de exercitiu.
Ca sa iti dezvolti musculatura mai bine ai cauta pe youtube un rogram pentru ca abdomenele nu dau rezultate surprinzatoare exista alte exercitii mult mai bune.
Am vrut sa vad cat rezist, am mai facut dar nici chiar asa de multe, pauza am facut 5min, deci va dati seama la 15ani...
E intr-adevar un antrenament de copii de 15 ani, adica foarte slab
antreneaza-te serios sau apuca-te de sah
Serios pentru tine ce inseamna pana pleznesc?
Nu, inseamna cau exercitii adevarate.
500 de abdomene = pierdere de vreme cu un exercitiu ineficient care te ajuta doar sa-ti fortezi coloana in zona lombara
Antrenament adevarat inseamna tractiuni, flotari ( din ce in ce mai grele, cand faci peste 8 repetari, adaugi greutate sau faci exercitiul mai greu, gen intr-o mana, etc. ), muscle-up, fandari, etc.