| nicusor123 a întrebat:

Hey...as vrea sa ma apuc de sala si sunt mai suplu de fel, skinny daca merge asa. voiam sa stiu daca pot pune ceva muschi si fara sa fiu gras?

Răspuns Câştigător
| Syndre a răspuns:

Prin alimentație corectă, cu siguranță da. Mânâncă bine, mânâncă 2g de proteină la kg corporal(gen dacă ai 50kg, mânânci 100g proteină) și mulți carbs + grăsimi sănătoase(nuci, avocado, ulei de măsline, unt de arahide). Dar nu mânca prostii(junk food, dulciuri, sucuri, prăjeli).
Ideea e să mânânci mult, să ai un surplus caloric. E probabil să pui și ceva grăsime pe tine, dar poți scăpa de ea după.
Și desigur, un antrenament corect e necesar.
Ți-aș sugera să te informezi singur mai bine, în special despre alimentație, găsești multe surse pe internet. Mult succes!

2 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Prima data iti recomand sa urmezi un program de masa musculara cu antrenament si alimentatie pe masura, apoi dupa 1-2 ani dupa ce obtii rezultate vizibile, iti recomand sa faci o perioada de definire cam 6-7 luni, si atunci vei avea un corp sculptat fara grasime.

| soloangel01 a răspuns:

Depinde si cati ani ai acum. Poti pune masa musculara intr-un an daca mananci bine si te tii de sala. Chesia e ca trebuie sa mananci mult si alimente care contin carbohidrati si altele (eu nu merg si nu stiu ce trebuie sa mananci).