Bună.
Ești dispusă să înveți să mănânci?
Mișcarea fizică este bine venită, indiferent că sunt role ori înot!
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
"as vrea sa slabesc, dar totusi nu prea, as vrea sa am muschi, dar tot sa nu ma strofoc foarte mult" Cam asta spui tu acum.
Sfat: tot ce vrei sa faci se obtine cu efort, sacrificii, chin si sudoare. Indiferent ce.
Deci, rolele sunt caca maca, te plimbi cand n-ai ce face. Abdomenele le faci pentru tonifiere, cand deja ai redus considerabil grasimea de pe burta.
Nu poti slabi cu trcucuri. Trebuie sa iti formezi un stil de viata, care sa cuprinda o alimentatie sanatoasa si mult sport (da' sport ca lumea, sa transpiri, sa ti se ude tricoul, nu sa freci rolele prin parc). Din moment ce ai zis ca orice ingrasa in cantitati mari, tu ai vrea sa continui sa mananci prostioare, dar numai putin. Cine iti garanteaza ca te vei opri la timp? Cine spune cat e "mult" si cat e "putin"? Mananci o felie de tort. Iei o lingurita si inca una, si inca una, pana termini toata portia. N-ar fi mai bine sa nu mananci deloc?
Deci: nu dulciuri, nu prajeli, paine, fainoase, sucuri acidulate (nici naturale, ca au zahar si ingrasa la fel). Apa plata. Pui, peste, vita, salate, legume, fructe (cam 3-4 pe zi), iaurt. Sport: cardio minimum o ora jumate.
Eu am slabit 6 kg in 3 sapt... fara diete drastice...Pur si simplu am redus din ceea ce mancam inainte si imi putine dulciuri.Cu un pic de miscare macar 2 ore in fiecare zi si daca mai reduci din numite alimente e imposibil sa nu dai jos.
Fara cartofi prajiti, si alte prajeli.Nu trebuie sa renunti la toate placerile pe acre le ai.Un pahar de suc nu strica.Insa daca vrei poti sa incerci o sapt ceea ce ti-am spus si e imposibil sa nu dai jos macar 1 kg jumate. Dimineata iaurturi, cereale, maxim 2 felii de paine cu ceva, ou fiert care e o minune in dieta cuiva, la pranz piure de cartofi, de legume, supe, fara paine, cartofi copti, salata cu rosii si branza.Ca si gustare poti sa iei batoane fitness.Sunt ieftine si nu putine calorii.Seara la fel, iaurturi, fructe etc. Daca mai faci si o jumatate de ora de alergat pe zi rezultatele o sa vina si mai rapid si vizibil.Conteaza sa ai vointa.
Mult noroc....Si nu aita sa bei multa apa!
Apa plata cu lamaie, mai renunta la paine din cand in cand, abdomene da si joggingulmerge dar cel mai indicat ar fi sa mergi la o sala de fitnes unde ai un instructor care stie exact ce e de facut.
imyourdestiny2 întreabă: