anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Azi a fost foarte frumos afara, am zis sa merg sa inchiriez o bicicleta pentru 1 -2 ore, dar cand am ajuns era aglomerat+ trebuia cu buletinul asa ca am renuntat si am mers in parc.Am inceput sa alerg cred ca in jur de 10 minute am alergat, dar parca mi se parea ca toti se uita ciudat la mine straight face. Suntem in anul 2013 si parca am trai iarasi pe vremea lui Ceausescu pe bune.Pai in alta tara, am fost plecat anul trecut 2 saptamani am fost in Olanda,acolo fiecare facea ce vroia,alerga sau se plimba cu bicicleta, acolo bicicleta e la ordinea zilei.SI eu care credeam ca oamenii din Constanta sunt mai dezghetati la minte.Sau poate asa mi s-a parut mie ca se uita ciudat,cred ca a fost pentru prima data cand am alergat in parc, obisnuiesc sa alerg la sala pe banda.Sau poate ca se uitau ciudat pentru ca la un moment dat imi pusesem gluga pe cap ca transpirasem sau poate ca alergam singurstraight face. Oricum incerc sa scap de chestiile astea,poate ca din prea multa vointa de-a mea sa nu fac ceva gresit,sa nu gresesc cu ceva am impresia ca se uita lumea ciudat,poate si cu chestia asta ca inca nu mi-a dispatut sa am o parere prosta despre mine,mi s-a intamplat de atatea ori sa-mi placa de-o fata care arata bine dar sa zic ca nu am fata de ea,ca pentru mine ar fi bine sa am langa mine una care e mai stearsa asa, adica una care sa nu iasa in evidenta cu nimic.

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

E trist ca la varsta ta sa te subapreciezi, sa fii atat de pesimist, si sa nu crezi in calitatile pe care le ai, desi cu siguranta ele exista. Daca tu crezi asta, si cei din jurul tau te vor percepe la fel. Trebuie sa dai dovada ca esti stapan pe tine, ca stii si poti face mult mai multe decat cred ceilalti.
De ce crezi ca smecherii de cartier au succes si la fete, si la bani? Pentru ca sunt stapani pe sine. Ceea ce ei numesc "tupeu", este de fapt CURAJ.
Nu iti spun sa copiezi acele "exemplare", dar invata sa iei ce e mai bun, chiar si de la cei mai prosti, si sa le adaptezi personalitatii tale.
Si cand cineva se uita la tine, priveste-l drept in ochi, si vei vedea cum isi intoarce privirea.
Incearca sa inveti cum sa devii un invingator, si nu sa ramai cu atitudinea unui invins. Iti va prinde bine in viata!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred ca esti paranoic doar, si eu alerg odata la 2 zile prin parc, si nu s a uitat nimeni ciudat la mine, nici macar batranii pentru care probabil alerg de nebun prin parc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu inchiriezi biciclete? Cumpara ma omule una ca inchiriatul asta e jecmanire pe fata.

| vampir004 a răspuns:

Chiar daca esti frumos sau te imbraci bine tot vor exista cativa oameni care te vor da in jos dar e alegerea ta in viata chiar daca alegi o fata frumoasa sau urata e important sa-ti placa tie, si eu patesc tot asa cand imi place de cineva ea are multi oameni pe langa ea iar eu debea am cativa prieteni dar nu e important, e important daca te place, oricum avem doar o viata si nu trebuie irosita pentru toti papagalii care ne critica, asa ca intotdeauna mergi mai departe si lasa lumea in urmahappy