Depinde ce mananci. Trebuia sa pui intrebarea la. Iti dau insa un raspuns. Daca ai de gand sa slabesti si sa faci masa musculara e destul de greu( in acelasi timp ). Cauta sa mergi la un nutritionist. Eu am avut o problema similara si am facut un tratament care mi-a marit putin arderile si acum se misca normal. Eu am 74 kg si 1.95 m. Depinde si de inaltime. La mine greutatea pare anormala pentru inaltimea mea (trebuia sa am 85-90 kg ) insa dupa aspect pare chiar ok (fac sala de 5 luni ). Treaba cu tremuratul e de la efort. Presiunea exercitata de greutatea corpului asupra muschilor mainilor (biceps, triceps in special ) a facut ca tendoanele sa nu mai fie stabile, iar atunci simti acel tremur (ca si cand ar vibra un telefon). Oricum, cauta un nutritionist pentru problemele de greutate/masa si ai grija cu cine faci sala. Un antrenor nepotrivit te poate duce pe o cale gresita. Spor!
Tremuratul este o replica a muschilor datorita efortului depus. Ce inaltime ai? Ce varsta? Ce alimentatie ai?
1 Nu mananci multe porcari ca ( Lays Coca-Cola Pizza Shaorma )
2 Te alimentezi 60% cu mancare sanatoasa
3 Daca vrei forta in brate Greutati, Tractiuni (cele mai recomandate)
4 Ca sa vadzi daca functioneaza fa un mic TEST Cronometreaza cat timp poti sta la bara acum si peste 1-3 saptamani incearca sa vezi daca nu stai mult mai mult
5 Bratele iti tremura pentru ca nu ai desttula forta cred ca ai stat destul de mult si forta ti-a cazut
Funda daca merge
WarriorInReserve: muschii spatelui ii am dezvoltati, iar Vladut : eu nu mananc lays, beau cola, alcool, fumez, droghez, sunt cum ar zice lumea un incuiat...