Daca se poate, as vrea sa va mai intreb ceva, dar am rugamintea sa incercati sa raspundeti la intrebare nu sa va certati intre voi. Ar trebui sa continui acest sport? Credeti ca este prea mult si prea greu pentru mine? Fac zilnic cate 4-5 ore antrenamente. Sunt clasa a 8a. Multumesc anticipat!
Buna pustoaico, incearca si asta poate te intareste
-Doar 4 din 12 lucruri in care FootPatch va poate ajuta sanatatea:
1.Detoxifica organismul...
2. Elimina colesterolul...
3.Intareste sistemul imunitar...
4. Elimina probleme la care nu ai gasit rezolvare niciodata...
Si inca un sfat ..redu zilele de antrenament foarte multe, sunt de acord sa faci 4-5 ore dar nu zi de zi pentru ca pe tine te surmeneaza zi de zi, in mod normal la antrenament din cate imi aduc aminte mergeam cu placere dar de 2 ori pe saptamana hai.3 dar in cazul tau ori reduci orele adica faci o singura ora zi de zi ( si mi s e pare corect ) cred ca orele de antrenament trebui reduse doar asa vei da randament.cu respect iti succes!
Fa un control la plamani, fereasca domnu' ma gandesc sa nu ai ceva... sper sa nu.
Daca ii spui lui ca este prost si ca nu a facut sport sau alte lucruri legate de raspunsul lui, te rog sa-mi raspunzi la intrebare daca tu stii care este cel mai bun raspuns. Daca vrei sa te certi cu alti utilizatori, fa-o pe privat sau in alta parte, nu la intrebarea mea, te rog foarte frumos. Multumesc din suflet!
Hey
Ar trebui să incepi să daci sport trptat. Exemplu azi jumătate de oră mâine un sfert de oră, poimâine o oră, și tot așa corpul tău se va obișnui, ai să vezi