| AddXf a întrebat:

Hey! de catva timp ma pasioneaza fotbalul si as vrea sa ma duc la clubul Rapid. 1.rapid are echipa de fete de junioare? 2. credeti ca m-ar primi daca am 11ani si 6luni, 1.70m si 65 kg? funda P.S. scuzati intrebarea anterioara (pe care am mai pus-o) dar nu m-am a referit corect la ceea ce vreau.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara eu am 14 ani si am 1.63m cam asa laughing cred ca nici la 15 ani nu o sa am 1.70m si ai tu rolling on the floor doamne si 65 kg

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ma gata...las-o...puteai si tu s-o spui mai discret

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

1.nu cred ca exista echipa de fotbal de fete in Romaniastraight face
2.deobicei la varste si mai mici se face fotbal(la baieti asa stiu), si scuze ca-ti spun dar 11ani(esti fata)=65kg?:O

Răspuns utilizator avertizat
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru denis988):

Eu sunt din Bucuresti iar la Rapid, Dinamo, Steaua, Sportul nu am vazut si nici n-am auzit in viata mea

Răspuns utilizator avertizat
| AddXf explică:

Hey! 1. Faza e ca eu am facut mai multe sporturi ( 1 an tenis, 1 an innot, 2 ani si ceva karate... si toate de performanta) si acestea " mi-au intarit " musculatrura ( picioarele, abdomenul, etc ).
2. si L.Messi are 1.69m si 64kg. Singura diferenta este de varsta. ca in rest la greutate si asa...cam la fel happy deci...ganditi-va si la inaltime si v-am zis ca nu "imi atarna suncile " laughing pe mine rolling on the floor mda. oricum, merci pentru raspunsuri happy

| cocholate1999 a răspuns:

Nu cred ca te-ar primi daca ai 65 kg si 1.70m(glumesti cumva cu 65kg si cu 1.70m?)