| bossfcs a întrebat:

Hey! Este cineva din focsani, care stie sa mearga pe role si ar fi dispus sa ma ajute si pe mine big grin!
Multumesc!

1 răspuns:
| OnnyMady a răspuns:

Nu sunt din Focsani, dar iti spun cum am invatat eu sa mergtongueai pe vremea aia eram mai micuta cam 8 anisori si matusimea mereu era cu rolele pe afara...si se intampla sa raman singura la mamaia acasa,bunn,ma joc eu ce ma joc si intru pe balcon unde se aflau superbele role cu silicon extrem de mari pentru mine,dar ce conta, si am inceput sa dau ture pe balcon, si surpriza aveam un echilibru perfect, bine eu la varsta aia stiam sa merg pe bicicleta, skiuri si sketboard...in fine, de fiecare data cand prindeam ocazia mai dadeam o tura prin balcon pana cand i-am cerut mamei sa-mi ia si mie o pereche(i-am cerut in mod special sa fie din silicon)si surpriza cand am iesit cu ele afara prima data eram ass
Iti trebuie curaj si putina creativitate ca sa inveti ceva dupa mine, am prietene care nu pot merge pe role desii am incercat eu si alte fete sa le invatam...se urca cu teama pe ele si nah...renunta,asa ca mai bine inveti singurica mai intai sa iti tii echilibrul pe ele tinandu-te de ceva si apoi sa mergi.Succes
si Sa fie rotile din silicon...e foarte important multa lume o sa iti recomande sa iei mai intai din plastic pentru ca te duci mai putin cu ele, dar adevaru e ca alea mai mult de incurca te impiedici mult cu ele si nu mai e nici placerea aia...