Ai dreptul sa alegi TU ce vrei sa faci in viata si pentru asta trebuie sa vorbesti clar si raspicat cu parintii tai.
Poti refuza sa mai mergi al fotbal si te poti inscrie la alt sport daca vrei, ori poti pretinde ca ai de dat evaluarea nationala si nu ami ai timp de sport.
Tnere, nu ai spus cati ani ai, dar banui ca esti la liceu. Nu stiu ce parinti ai de te-au facut sa suferi, bagandu-ti pe gat, cum se spune, ceva ce nu-ti doresti.
Ai toata perspectiva de a deveni ceea ce iti doresti. Daca parintii tai sunt dezamagiti ca nu ai devenit sau nu vei deveni un fotbalist de renume, inseamna ca nu sunt parinti cu adevarat. Tu spune-le ca dragoste cu de-a sila nu se poate si viitorul tau il alegi tu si tot tu-l vei trai, nu tu.
Din punct de vedere psihologic, parintii tai au gesit enorm. Banuiesc că te-au dat la fotbal dorind sa fii mai sociabil, sa te intarasca fizic, netinand cont de psihicul tau. Imi cer scuze daca grsesc.
Un raspuns placut, multumesc frumos, 17 ani
Ar trebui să faci ceva ce îți place, oricât de dezamăgiți ar fi părinții tăi, nu toți care aleg calea acestui sport ajung și mari fotbaliști, este greu să ajungi printre ăia cunoscuți de toată lumea și riști să te rănești prin accidente, dacă tu vrei să faci orice alt ceva, atunci gândește-te la ce vrei și spune-le părinților tăi că acest sport nu e făcut pentru tine, dacă nu te înțeleg, e vina lor și ar trebui să îți accepte decizia.
Parca si-au pus toata speranta in sportul asta, chiar nu stiu ce sa zic ma invart in cerc de prea mult timp