E o panarama de aparat, si scorul difera in functie de cum e setat, atata timp cat nu faci nici sala, nici box, e un scor bun. Bravo!
Aparatele alea nu sunt toate la fel... Unele sunt setate sa urce mai usor, altele mai greu, deci nu e ceva ce poate cineva sa-ti zica daca ai dat mult sau putin.
La noi antrenorul(foarte bine facut)a dat 650 si cel mai puternic din echipa care era cu noi a dat 615.
Ti-au murit laudatorii? Mai minteam si eu la 13 ani dar nu infloream atata povestile
Ai ceva la cap?
Eu nu mint ma.Tu esti ala care cred ca da 300 la 16 ani )
Eu am dat 501 la 13 ani(abia impliniti)si nu sunt un smardoi de ala care sa dea in orice misca.
Pentru cultura ta generala... Nu am 16 ani si nici nu ma sparg in figuri cu ce forta am
Pai si ce mai cauti aici?
Eu am intrebat daca dau si eu decent cu pumnul.Adica cu ce forta dau.
N-am zis ca dau mai mult ca voi.
Pai eu am zis pur si simplu ca difera de la aparat la aparat ca nu are cum cineva sa-si de-a seama daca dai decent sau nu... Si tu ai inceput sa te agiti ca a dat antrenorul vostru "foarte bine facut" 650, poate saracu era bolnav sau a vrut sa va simtiti voi bine sau ai inceput tu sa aburesti...
Pai antrenorul meu are 23 ani si nu era bolnav.
In fine...
Mai va spun si ca eu nu fac sala deloc.Eu ma duc la rugby si sunt ceva mai plinut de felul meu.
Eu am 11ani, dar am dat 450... E destul de bine, mai ales daca nu te ocupi cu sportul...
LOL Eu am 13 ani si 9 luni si am dat 800 si am 1 65 cu 55. Depinde si cum lovesti, dar daca n-ai pic de mushi p tine.
Varza atat dau eu cu palma in ea LoL 13 ANI ...nu ma mir oi avea 40 kg la ani tai aveam 60... si nu earam gras