| lumy4u a întrebat:

acum ca a venit toamna si parca nu mai merge sa te plimbi cu bicicleta in parc,sau sa alergi si sa transpiri,ce sport se practica? vara e foarte usor sa slabesti,ai atatea optiuni,dar cand e frig? cum facem miscare, sport?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe you tube: 30 days shred Jillian Michaels.

| lumy4u explică (pentru anonim_4396):

Mersi,pare interesant! tu ai incercat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru lumy4u):

Da, imi place mult. sa nu tragi foarte tare din prima ca doare rau a doua zi happy. pana mi-am luat gantere am ffacut cu sticlute de apa. spor la treaba! happy

| lumy4u explică (pentru anonim_4396):

Si a dat rezultate? in cat timp? trebuie sa faci tot in fiecare zi timp de 30 de zile? tot ce e in video?

| anonim_4396 a răspuns (pentru lumy4u):

Da, a dat. sunt 3 nivele. faci fiecare nivel cate 10 zile.

7 răspunsuri:
| bmerry a răspuns:

Poti incerca sa mergi la sala, indiferent de anotimp. Si daca nu, poti face si prin casa exercitii. Poti face fandari pentru abdomen, genoflexiuni pentru posterior si picioare, aplecari inspre varful picioarelor pentru sani, si abdomene.

| Mymiii a răspuns:

Alergatul va ramane mereu la moda, indiferent de sezonul pe care il practici! Te poti mentine, toamna aceasta cu sporturi precum inotul, fitness si aerobic. Poti sa faci cam orice sport doresti cu toate ca e frig pe afara. Reinnoieste-ti abonamentul la sala! happy

| CorinaV a răspuns:

Sala,aerobic,zumba..inot..sau dans happy cam astea cred ca ar fi variantele. sper sa iti fie de folosbig grin

Întrebări similare