Întrebare recomandată | Iyulia3712 a întrebat:

Hey, TPU, am deja 13 ani si as vrea sa ma apuc de balet. Credeti ca mai am vreo sansa sa fac performanta, sau sunt prea mare? Stiu ca de obicei fetele merg de la vârste fragede la balet si de asta voiam sa stiu ceva concret, ca sa nu ma duc direct acolo degeaba. Dau funda celui mai bun raspuns pentru mine.

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Raspunsul concret nu-l poti avea decat dupa ce vei merge acolo. Merita sa incerci.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Incearca, poate o sa mearga bine treaba.

| Alequandra a răspuns:

Tu esti deja destul de mare si, daca ti-a venit ciclul, corpul tau este deja destul de format, asa ca nu va mai fi atat de elastic. Poti incerca ceva mai usor decat baletul, cum ar fi gimnastica aerobica.

| ZeXcKEReS a răspuns:

Merita incercat

| Marasiatat a răspuns:

E bine ca ai initiativa!

| mirunisa a răspuns:

Draga mea din pacate nu mai ai sansa sa faci balet, deoarece baletul se incepe de la 3 ani maxim 5 ...imi pare rau!

| gtryghgg445664 a răspuns:

Pai nu poți sa stii daca nu incercii și daca nu o sa poti nu ai nimic de pierdut

| ariana2grande a răspuns:

Ei bine eu cred ca poti sa pleci la balet la virsta ta nu esti chiar foarte mare ca de ex. 20 si incepe baletu si eu cred ca poti sa mergi cu timpu vei invata baletul si urmeazul visul daca doresti sa dansez de ce sa nu incerci. Sper ca te-am ajutat