| ILoveMyFriendsSoMuch a întrebat:

Am foarte mare nevoie de ajutorul vostru :\. Am 13 ani, si vreo 63 de kilograme, si am burta. As vrea sa incep un program de exercitii, fiind vacanta, ca sa scap de stratul de grasime. Imi puteti da voi niste exercitii / programe de facut? In care sa fie precizate de cate ori pe zi, saptamana si tot asa. Va rog din suflet ajutati-ma. Toate cele bune happy. Ofer funda pentru un raspuns bun.

12 răspunsuri:
| Zatharra a răspuns:

La 13 n-ar trebui să ţii diete pentru că eşti în creştere...dar dacă vrei ar trebui să faci mult sport, să mănânci fructe şi şi legume şi să nu mănânci după 6 seara.Peace!

| availablehandyman a răspuns:

Alergare in fiecare zi cel putin 30 de min si 50 de abdomene pe zi cred ca te-ar ajuta, aa si mananca multe fructewinking

| XTreme00 a răspuns:

Fa sporturi de iarna acum sau alte exercitii pentru inlaturarea grasimii.De exemplu ginoflexiuni, alergat, gimnastica, te poti apuca de un spor oarecare.Bafta.Funda daca vrei.

| PAmy99 a răspuns:

Trebuie sa mananci d eai multe ori pe zi, dar forte puti, renunta la mancaruri prajite si la sucuri sa nu mai zic ca nu ai voie sa consumi bauturi alcolice. Incearca sa faci 50 de abdomene pe zitongue!
faunda? happy

| Vlad43 a răspuns:

Am 15 ani, și 61 de kg. raportul la mine e normal. la tine nu e prea bun. eu fac in fiecare zi 20 flotări cel putin, genuflexiuni si mananca sanatos. fa treaba, pe afara, te ajuta mult. alearga, chiar daca este frig.

| bumblebee010 a răspuns:

Daca vine si craciunul te faci la naiba cat porcu nu mai manca wa si fa si tu niste abdomene dar ceva mai indicat (post si rugaciune)laughing

| SmileAgain a răspuns:

Buna! Si eu am fost in situatia asta ca am avut prea multe kilograme. M-am uitat pe acest videoclip de pe Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=p1DuYw8dxZs! Si nu tine dieta iti spun eu ce sa faci : `. Fara paine sub nici o forma sau daca, chiar nu poti sa te abtii poti sa mananci dar doar o felie medie pe zi si multa apa! Nu crede in chestiile cu ceaiuri, fructe, legume si tot felul.Iti mai spun un secret : atunci cand iti este pofta de dulciuri/dulce atunci mananca un mar. Sa stii ca atunci cand esti intr-un program pentru. slabit, corpul tau fiind neobisnuit cu acest program, munceste din greu si cere si ceva dulce asa ca nu are ABSOLUT nimic daca mananci odata la o saptamana ceva dulce dar in cantitati mici :). Eu spun aceste lucruri din propria mea experienta 100%. Si nu te ingrijora, fiecare are organismul lui care lucreaza si slabeste in diferite moduri asa ca nu e problema daca vei slabi mai greu :). Iti doresc mult mult succes si bafta! Si nu uita, daca nu ai vointa de fier si rabdare nu rezolvi nimic!

| TobyLikeBoy a răspuns:

Hei! Pai acum ca este iarna cand te duci la munte alearga vreo 45 de min prin zapada si o sa slabesti.In plus trebuie sa mananci sanatos macar 2 mere si o portocala pe zi, si nu manca intre mese iti face rau. FUNDA?

| Lecks a răspuns:

In fiecare zi cate 1 drum la magazin si inapoi cate 25 de genoflexiuni pe zi si scapi repede de burta eu am fost la sala si am invatat de la antrenor a zis ca daca vrem sa scapam de burta sa facem in fiecare zi 1 drum la magazin si inapoi distanta max 250m in 1 luna scapi de burta +genoflexiuni 25 pe zi. FUNDA?

| Deiuuuuuu a răspuns:

Poti incepe cu o incalzire de 15-20 de abdomene a cate 3 serii. apoi poti face niste crunch-uri. in primele zile vei avea o usoara febra musculara. tine cont de ce mananci, incearca sa mananci cu vreo 3 ore inainte de culcare seara. chestia cu " multe legume si frructe" e vrajeala. iti trebuiesc mese concentrate. si foarte hranitoare. cu abdomenele iti tonifiezi muschii abdominali iar cu " regim alimentar" pot spune diminuezi grasimile. iti trebuie multa rabdare in lupta cu kg laughing iti spun din propria-mi experienta. si regimul alimentar consta in mancare mai putina dar sanatoasa. renunta la sucurile acidulate si la chipsuri. celputin, sucurile acidulate te baloneaza si iti da senzatia de discomfort. sper ca te-am ajutat macar putin. bafta :* fundita?

| maidaneza a răspuns:

Alearga 30 min in fiecare zi abdomene si genoflexiuni si rezultatele nu vor intarzia sa aparahappybig grin

Întrebări recente