E adevarat ca de la zahar provin caloriile, dar nu-i adevarat cand spui ca te ingrasi de la zahar exclusiv! Zaharul cel mult poate avea (chiar are) un efect asupra insulinei dar pana a se depune sub forma de strat adipos e cale lunga. Te ingrasi in momentul cand tot ceea ce mananci (caloriile totale) depasesc necesarul zilnic.
Te ingrasi in mare parte din cauza zaharului din sucuri. Multe lume nu stie ca zaharul ingrasa din prima, exact cand l-ai consumat.
E adevarat ca de la zahar provin caloriile, dar nu-i adevarat cand spui ca te ingrasi de la zahar exclusiv! Zaharul cel mult poate avea (chiar are) un efect asupra insulinei dar pana a se depune sub forma de strat adipos e cale lunga. Te ingrasi in momentul cand tot ceea ce mananci (caloriile totale) depasesc necesarul zilnic.
Corect Andrei, si mai zicea lumea ca toti isi dau cu parerea pe TPU
Hey! Nu neaparat de la calorii... Dar sucurile contin coloranti, zaharuri si toate cele, care nu sunt prea sanatosi/sanatoase. In concluzie, nu este bine sa bei suc prea des. Sper ca te-am ajutat. Mi-am spus doar parerea.
anonim_4396 întreabă: