Bai alex, cum te stiu toti
eu iti propun sa ai grija in primul rand ce mananci.sa nu te gandesti la sala - la varsta ta nu ai ce sa cauti la sala.
- daca vrei patratele fa abdomene,dai un google pentru asemenea exercitii si te pui pe treaba
nu renunti asa cu una cu doua, daca vrei sa ai rezultate vizibile si de durata trebuie sa faci cel putin o luna si ceva in fiecare zi pentru. a antrena si lucra muschii abdominali .eu, sunt fara si in primul rand vreau sa iti spun ca asa in general nu imi plac baietii supra-lucrati, mi se par de prost gust, oricum asa un pic nu strica; oricum nu merita sa iti spun chestii din astea.
oricum bafta, si stabileste-ti si tu o data de exemplu, cand incepe scoala sa ai patratele
In fiecare zi?
- mediocritatea domina la tine in limbaj si probabil si in viata, am i right?
Iar la tine supra-antrenamentul. mai documenteaza-te ce inseamna asta si de ce un muschi are nevoie de 48 de ore de odihna dupa un antrenament, sa intelegi de ce "in fiecare zi" e o TAMPENIE
Care e problema ta pana la urma? - uite unde era antrenoru de fitness, pilates, zumba si aerobic; hoinareste pe TPU si da sfaturi!
Vorbeste cu orice antrenor sa vezi ca iti da aceleasi sfaturi, analog o sa-ti spuna ca e o tampenie sa faci abdomene zilnic.
sau te poti documenta pe un site de specialitate, poate asa mai intelegi si tu cate ceva
Nu stiu de ce 'sari asa in sus ' degeaba, respira..calmeaza-te! de aia traiesc sa invat si sa nu mor proasta. in momentu de fata pustiu' mi-a apreciat raspunsul pe masura asa ca 'ciocu mic' :*!
Nu chiar, doar cu abdomene o sa ai rezultate mediocre ( spre ex. abdomenele lucreaza parea de sus a abdomenului, pentru partea de jos ai nevoie de alte exercitii, de genul ridicari de picioare din atarnat ).
Daca mai esti si copil mic, ce face sute de abdomene / zi => progrese super-mediocre
Iti recomand sala, sau ceva mai usor pentru tine :
-abdomene
-ridicari de fiare
-flotari
- si alergari
Uite un link:
http://hunkbody.ro/antrenament-acasa-incepatori/
Sper sa-ti fie de folos.