A luat steroizi dar mereu a luat pana la limita nici o data nu a trecut peste limita si de asta s-a format uniform dar el in momentul de fata este anti-steroizi si pe cale naturala nu se face culturism iti zic eu dar cand sunt in off sezon iau proteine si alte astea nu steroizi
Bineinteles ca a luat, nu poti deveni Mr Olympia fara. Chiar el a recunoscut ca a luat, cauta pe net.
Sterozi a luat omul... nu era firav, stai tu linistit, dar corpul ala iti spun eu si in ziua de azi il vor milioane de oameni. In opinia mea, avea corpul perfect : Mare + definire extrem de buna! Nu o sa ajunga Phil Heath si ceilalalti niciodata pe urmele lui.
Crezi ca Arnold a ajuns asa in 2 ani?
Da.Arnold e mezomorf și avea genetic extraordinar pe mai multe grupe musculare.Lua masă musculară extrem de ușor și creștea într-o lună cât alții în 2 ani. După ce a reușit să câștige Mr. Olympia de 2 ori a mers doar pe definire și menținere. Dacă ai genetică ff bună poți ajunge ca Arnold. Evident cu steroizi.
"a mers doar pe definire și menținere", eu am vazut cu totul altceva. A mers pe CRESTERE chiar si cand era la a 7-a editie de mr. olympia.
Vezi "pumping iron".
Din cate stiu eu nu a luat steroizi, si sala face si acum sa isi mentina corpul, dar nu stiu cat i-a luat sa-i faca.
daniel1ft întreabă: