Cumpara-ti o coarda si sari coarda 30 minute sau cu cat poti mai mult cu atat mai bine
E exercitiu cardio foarte bun pentru a slabi.
Mai poti iesi sambata-duminica la un alergat prin parc
Da degeaba faci exercitiile astea daca mananci 5 kile de cartofi pai
Las-o mai moale cu mancarea.
Pe langa sport poti incerca si astea: http://track.ultra-slim.ro/product/Ultra-Slim/?pid=121&uid=1419 la mine au mers
Eu nu vreau sa slabesc cu pirule sau cu diete de infometat vreau sa slabesc normal intr-un an cat as putea slabi?
Daca vrei sa slabesti stand in pat... felicitari! iesi afara, alearga, oxigeneaza-ti corpul.Ai grija la alimentatie ca degeaba alergi tu 2 zile continuu daca mananci cate o shaorma la fiecare pauza!
E foarte usor sa slabesti! trebuie sa faci zilnic exercitii fizice : genoflexiuni, flotari, abdomene etc. si sa nu ti dieta! nu te gandi la asta! indicat ar fi sa mananci doar fructe si legume si mancaruri din acestea.
Sigur vei slabi dar sa iti mai dau cateva sfaturi:
Putina ambitie trebuie sa ai pentru ca daca nu ai nu vei reusi sa slabesti.
Deci iti spun din propia experienta.
1 nu sta inchisa in casa pentru ca nu iti face bine.
2 mananca cat poti de putin si pana in ora 18:00
3 nu bea lichide cu acid si nu manca foarte multa paine
4 incearca sa nu mananci fructele foarte duci (cele care contine zahar mult ) Ex: bananele, merele, struguri... (poti manca kivi, grefe, s.a.m.d )
5 incearca sa mananci cat mai putina care rosie (de porc, vita... ) mananca de pui ca e mai buna si mai sanatoasa
6 nu manca mult prajit (incearca sa mananci fiert sau fript )
SI CEL MAI IMPORTANT E SA NU MANANCI IN CANTITATI MARI.
Sper ca te-am ajutat (nu este grea si poti slabi chiar si 5 kg pe saptamana)
5 kg pe saptamana nu e ca mult?
Nu poti sa slabesti fara sa nu fac absolut nimic. Eu intr-o luna am slabit 3kg cu exercitii abdominale si pentru picioare dar si cu dieta Dukan care ti-o recomand si tie. Este simla daca urmezi pasii si ai mese regulate.