| Vanity a întrebat:

As vrea sa-mi dezvolt muschii de la picioare, dar nu vreau sa slabesc ( sunt deja bat)... aveti vreo idee cam ce exercitii ar fi potrivite si cam cat sa insist?! Va rog mult sa ma ajutati, raman datoare! Multumeeesc

Răspuns Câştigător
| pdannysan13 a răspuns:

Incepi un program de sala. atentie daca te apuci sa nu te supra-antrenezi la picioare mai ales daca ai o fixatie. daca vrei ca orice muschi sa creasca in marime ii lucrezi tare cu putine repetari (max 6) si ii lasi sa se odihneasca cam o saptamana.
ex la abdomene daca faci la fiecare 2 zile vei avea un abdomen sculptat si plat, daca vrei un abdomen gros, cu muschi mari ca bodybuilderii atunci ii lucrezi 1 data/saptamana.
pentru picioare exercitii: front squats, back squats, lunges, back lunges, extensii ale gambelor (ex pe scari), sarituri sus pe o cutie.
majoritatea se bazeaza pe genoflexiuni si asta e bine, se zice ca ai un raspuns de testosteron/corp mai bun cei care fac picioare la sala, mai ales cei care fac genoflexiuni.

PS am scris unele exercitii in numele de engleza, asa ii stiu eu, si daca dai o cautare pe google vei gasi si videoclipuri care iti explica forma corecta.
spor la treaba. si nu uita sa iti faci un corp echilibrat.

8 răspunsuri:
| Ciufulici a răspuns:

Pai iti recomand sa mananci mai mult si sa practici fotbalul sau sa faci exerciti cu haltere galtere la picioare dar iti recomand sa mananci si tu calumea daca tot esti bat

Eu sincer manac regulat si fac fotbal de 6 ani si am doar 13 ani iti pot zice ca fotbalul te inalta si iti de o structura a piciorului nemaipomenita iar daca nu merge cu fotbalul du-te la inot eu zic ca sportul e cel mai bun exercitiu pentru muschi

| gigimuranus a răspuns:

Du-te la sala de forta si ai multe aparate pentru picioare :) + poti alerga, dar de asemenea sa si mananci seara mult (Daca vrei sa mai si pui pe tine, daca zici ca esti bat), acasa ai putea face genoflexiuni + din acestea: http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM

| Schizophrenic a răspuns:

Daca regimul tau alimentar este echilibrat, poti face orice tip de exercitii fizice si te asigur ca nu ai sa slabesti.

| Eduard a răspuns:

Daca esti slabuta, ar trebui sa-ti schimbi regimul alimentar si ar trebui sa consulti un antrenor si medic nutritionist, pentru sfaturi cat mai exacte si cat mai eficiente.
Eu iti recomand o alimentatie sanatoasa si sa faci sport (nu foarte mult), pentru ca degeaba esti slabuta daca nu te si definesti putin. Pentru mai multe detalii ca sa nu ma insir pe aici citeste te rog articole de pe site-ul urmator:
http://www.getfit.ro/

Bafta multa!

| TheHunter38 a răspuns:

Cu bicicleta, combini placutu cu utilu.CA mai vezi si peisaje frumoase.

| dianasmile a răspuns:

Genoflexiuni,...

| pdannysan13 a răspuns:

Incepi un program de sala. atentie daca te apuci sa nu te supra-antrenezi la picioare mai ales daca ai o fixatie. daca vrei ca orice muschi sa creasca in marime ii lucrezi tare cu putine repetari (max 6) si ii lasi sa se odihneasca cam o saptamana.
ex la abdomene daca faci la fiecare 2 zile vei avea un abdomen sculptat si plat, daca vrei un abdomen gros, cu muschi mari ca bodybuilderii atunci ii lucrezi 1 data/saptamana.
pentru picioare exercitii: front squats, back squats, lunges, back lunges, extensii ale gambelor (ex pe scari), sarituri sus pe o cutie.
majoritatea se bazeaza pe genoflexiuni si asta e bine, se zice ca ai un raspuns de testosteron/corp mai bun cei care fac picioare la sala, mai ales cei care fac genoflexiuni.

| marytza94 a răspuns:

Pai buna pentru inceput:*...si da eu sunt sportiva si de obicei sunt niste exerciti unele la sala si unele traditionale adica alea traditionale alergatu, genoflexiunile.si al sala sunt niste banci dinalea pe care poti sa pui greutate pe o parte si sa ridici doar picioarele daca ai un instructor ar fi bine ca nu prea pot sa expilakm amanuntit adica nu stiu dac intelelegi.
oricum sper ca te-am ajutat :*