| Alex54679 a întrebat:

Cate exercitii se fac la full body pe grupa musculara?
Eu fac 3 exercitii pentru piept, 2 pentru biceps, 2 pentru triceps, 1 pentru umeri, 1 pentru spate. Pentru abdomen fac separat. Credeti ca fac prea mult la piept sau mai trebuie sa adaug inca un exercitiu pentru el? Va rog sa imi spuneti, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Nu scade nici daca scoti 2 exercitii, cat timp 1 exercitiu stimuleaza suficient muschiul, care apoi e hranit serios cu fripturi, oua, branza, etc.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Asta nu e full-body, asta e HALF-body. Picioarele si lombarii, care sunt aprox 50 % din corp nu-i antrenezi happy

Nu-i mai zi "full-body", ca nu e.

| Alex54679 explică (pentru Cosmin86):

Bine, e half-body. Ar mai trebui sa mai adaug sau sa mai iau un exercitiu de la piept?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alex54679):

Scoate un exercitiu de la piept si adauga-l la umeri.

| Alex54679 explică (pentru Cosmin86):

Sigur? Adica nu imi va scadea masa musculara cu timpul daca mai iau un exercitiu? Pentru antebrat ce exercitii imi poti spune?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alex54679):

Nu scade nici daca scoti 2 exercitii, cat timp 1 exercitiu stimuleaza suficient muschiul, care apoi e hranit serios cu fripturi, oua, branza, etc.

| aXy99 a răspuns:

Sper ca ai o zi dedicata picioarelor si partii inferioare a spatelui si alta in care faci partea superioara a spatelui si celelalte parti ale umerilor pe care nu le antrenezi in ziua in care faci piept si brate.