| SalvatoreLeon a întrebat:

Ce firma de anabolizante sunt cele mai de calitate? si din ce tara fac parte daca stiti. Am vazut ca este Organon Pakistan,Balkan Pharm,Diamond, Genesis si mai sunt cateva Diamond stiu cai cel mai bun dar e prea puternic de exemplu e sustanon 350 eu caut 250 Funda pentru cel mai bun care are experienta!

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Asta intrebi pe culturism.ro, nu aici

de ce vrei sa iei mizeriile alea?

| SalvatoreLeon explică (pentru Cosmin86):

Aha mersi big grin sper sa-mi fie de folos
Fiindca am luat creatina 5-6 luni si gata nu le mai simt iau pastile cu pumnu nu isi mai fac efectul trebuie ceva mai strong big grin bag si eu un ciclu acolo sa vad cum intra

| Cosmin86 a răspuns (pentru SalvatoreLeon):

Mananci bine?

faza e ca daca nu progresezi fara steroizi o sa progresezi prost si cu steroizi ( sau deloc ), pentru ca e clar ca faci ceva gresit

| SalvatoreLeon explică (pentru Cosmin86):

Mananc cat de cat de vreo 2 ori pe zi... progresez dar nu imi e de ajuns am 110 kg specialitatea mea in tras sunt bratele pe asta ma axez cel mai mult a fost vara de aceea nu am bagat nimic ca eu bag doar iarna pentru ca trag doar masa si vara nu merge sa tragi masa ca nu prea poti manca bine si transpiri in schimb iarna e frig si atunci mananci mai mult astept sa se faca mai frig si dau comanda dar nu stiu care sunt de calitate sa nu imi iau prostii

| Cosmin86 a răspuns (pentru SalvatoreLeon):

Tu iei 2 mese pe zi? hello... 5-6 mese CONSISTENTE pe zi in sportul asta

cu 2 mese pe zi vrea steroizi... apuca-te de sah