Du-te la innot, e cea mai buna solutie daca te duci regulat intr-o luna sau doua poti sa cresti si 2 poate 3 cm, sau depinde de corpul taw, nu stiu dar oricum innotul e cea mai buna solutie
Daca estifata, daca au trecut 2 ani d cand ai menstruatie nu mai poti creste. pana atunci mananca bine, si fa efort.si sa bei minim 2 l d apa p zi. sper ca te-am ajutat:** [eu am 14 ani si am 1, 73. nu amfkut nici un sport]
Poi. poti sarii koarda, joaca voley, basket e o solutie destul d buna pentru un biaath, fa sporth infiekare saptamana cel putin d 2-4 ori...
Sfatul meu este sa mananci sanatos ( multe legume si fructe ) si sa te apuci de inot. S-a dovedit ca inotul te ajuta sa te inalti rapid.
Sper ca te-am ajutat! Succes!
Sau poti sta in fiecare zi cat poti tu atarnat de o bara...si incearca sa te intinzi cat mai mult.si sa sari coarda e bine
Eu am 11(fac) ani si am 1, 54 Nai cum sa te inalti fara basket sau astea, eu n-am facut basket, asa ii mostenit genetic
Eu stiu ca te poti inalta de la saritul coardei.sau oricare alte sporturi.am o prietena care era destul de scunda si de cand sare in fiecare zi coarda a inceput sa se inaltze. fundita?:d
Cipi1212 întreabă: