| B3stB0y a întrebat:

Deci nu îl mai suport pe un coleg. Se aude ca vrea "să mă caftească". Vreau să va zic ca nu sunt cel mai bine făcut din clasa, dar în ciudă aparențelor am o forță destul de mare. Va zic de pe acum, intenția mea nu e să încep bătaia, dar mi-ar conveni ca o data începută să îi dau o lecție baiatului, care serios vorbind e mai plinuț decât mine, dar nu are vlaga în el. Întrebarea mea este cum sa-mi controlez emoțiile( m-am mai bătut doar o dată înainte ) și unde să lovesc să doară tare, să îi dau doua si să nu mai vrea nimic de la mine?

3 răspunsuri:
| Hexiled a răspuns:

Mai bine rezolvi problema prin cuvant decat prin pumn

| omulpaiangan a răspuns:

Eu in generala am avut probleme cu niste tigani care pur si simplu se bagau in treaba ( adica nu le faceam nimic si ei ma amenintau si isi bateau joc de mine, fara ca nici macar sa ma cunoasca). Pana intr-o zi cand mi-au zis ca ma sparg ei dupa scoala (m-au mai amenintat dar deja intrecusera masura cu nesimtirea). L-am sunat pe tata si in 2 minute erau 2 masini in fata scolii, iar din cate imi amintesc erau vreo 7 baieti bine facuti + tata si fratemiu. Stii ce repede le-au trecut alora sa isi bata joc? Nici macar nu s-au mai luat de cineva din scoala. Dintre toti aia si-a luat-o doar ala care se credea mai smecher (1pumn in burta, atat). Dar in schimb mie mi-au fost scazute 2 puncte la purtare, cam nedrept, nu?happy desi am facut un bine scolii. Din cauza aceasta nu am mai putut intra la liceul dorit deoarece trebuia sa am media 10la purtare din clasa a5-a pana in a8-a. Acum problema ta este cu grasutul asta, care nu este o problema prea complexa... Daca vrei sa te risti sa ti se scada nota la purtare ii poti da una la ousoare dupa aia sa-l impingi sa cada (iti spun eu ca asa nici macar nu o sa mai se apropie de tine).
Desi multi zic ca e "lovitura lasului", eu am folosit-o si a mers struna. De obicei dupa ce ii dai intre picioare va cadea in genuchi sau se va inghemui.

| robytza2001 a răspuns:

Zic sa nu te bati cu astfel de copil needucat.Rezolva problema cu ajutorul profesorilor si daca continua amintestei ca exista si politie.Si daca chiar vrei sa-l bati dai unu in barbie si unu la coaste.Sau daca e bun la bataia, o cioaca in tibie, un picioar la zona intima si o flecma si fugi tata!