| SnYcK3rS a întrebat:

fac sala de 1 luna de zile. Abdomenul in lucrez doar miercurea.Sincer sunt oarecum dezamagit pentru ca dupa 1 luna de zile nu se vede nici macar putin.Sunt constient ca dupa 1 luna de zile nu apar rezultate mari, dar imi doream asa putin sa se vada.Cand ma incordez se simt patratelele, dar nu se vad.As vrea sa fac abdomene acasa, dar nu stiu daca vor avea efect. Ajutati-ma cu o parere sau cu niste idei cum sa le fac, cate serii, cate repetari.Nu-mi dati prostia aia dupa youtube cu 8 min pentru un abdomen perfect.

FUNDA+VOT

PS: Am 16 ani, sunt baiat si pana se incepe scoala imi doresc sa am un rezultat vizibil la abdomen

PS:Beau multa apa

3 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Ok deci,,, Lucrezi prea putin o zi pe saptamana este si normal ca nu se vada rezultatele, trebuie sa lucrezi cel putin 3 zile pe saptamana cu pauza de o zi intre antrenamente dar nu neaparat, daca te simti mai puternic poti sa iei pauza odata la 2 zile.
Chiar si cu 3 antrenamente pe saptamana, intr-o luna rezultatela nu sunt prea spectaculoase.
Abdominalii sunt muschi de anduranta deci trebuie sa faci 25 repetari sau peste. Daca simti ca e prea usor sa faci 25 repetari atunci ti un disc de la sala in maini si faci abdomene cu el. Eu zic sa faci 8 serii a 25 repetari, dar s-ar putea sa nu poti, asa ca incepe cu 4 serii.
Pana incepe scoala nu ai nici o sansa sa se vada ceva abdomen, dar la anul pe vremea asta poti fi sigur ca o sa ai 6 packs!winking

| Adrianetc a răspuns:

laughing abdomenul se lucreaza in fiecare zi, pana si eu stiu asta si fac sala de o luna jumate.

| ayame69 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=MWlcxL2Phao&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NhOe43U-Les&feature=relmfu
Incearca sa faci dupa unul din clipurile astea 2, si repeta exercitile de 2-3 ori pe zi.