| AndreYutzUU a întrebat:

help me! Am facut 100 de abdomene, si ma doare abdomenul de 5 zile(numai atunci cand il incordez)

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!
Deci nu vreau sa fiu... dar las-o dracu cu o suta de abdomene.
Hai sa demiticizam chestia asta. Abdomenul e un muschi care oricare altul. Majoritatea il lucreaza zilnic. Spune-mi ai auzit tu de vreun culturist care se duce si lucreaza zilnic biceps? Aham, nici eu.
Nu faci 100 de abodmene, ci faci 10 de 4 ori la un exercitiu de ex. si faci 4 feluri de exercitii si iesi mult mai bine.
Evita grasimile si nu se va mai depune nimic pe abdomen si cu antrenamente vei ajunge la 6 pack.
Acum ca te doare, nu ai decat sa astepti sa-ti treaca febra musculara. Nu stiu daca sti cum se zice, febra musculara trece cand faci sport asa ca, daca nu faci sport iti trece intr-o saptamana, iar daca faci iti trece in 7 zile...

Fa miscare usoara, bea lapte (calciul ajuta la eliminarea febrei musculare) si evita pe viitor sa faci prostii in sensul acesta.
Ia-o incet si vei ajunge la un abdomen sculptat.

Multa bafta!

13 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Este normal ia-o si tu mai incet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai burta nu e bine sa faci abdomene pentru ca o sa faci muschi si grasimea ramane si o sa ai burta si mai mare

| tecurex a răspuns:

Mda ai febra musculara. o sati treaca peste vreo 1 saptamana 2 dar ca sa nu ti semai intamle iar ar fi bine sa nu faci 100abdomene dintr-o data pentru ca nu faci muschi mai repede sau mai mari incepe cun program treptat :
Ziua1 : 10-20 abdomede dimineata 5-10 seara

| rossi46 a răspuns:

E ceva normal. Ai febra musculara dar daca vei continua sa faci deja musculatura se va obisnui cu efortul si nu te va mai durea. Mult spor.

| ionutz0116 a răspuns:

Da,este si normal sa te doara deoarece ai facut un efort fizic ( ti-ai incordat muschii abdominali ). Nefacand in fiecare zi acest lucru, apoi deodata te-ai apucat si ai facut 100 abdomene,te-ai ales cu o febra musculara. Posibil sa te doara un pic si muschii de la picioare, de la fese in jos, deoarece si ei au luat parte la actiune.Stai linistit ca o sa treaca de la sine. Poti face in continuare, chiar daca te doare, dar sa faci mai putine(maxim 25), Stii vorba aia " cui pe cui se scoate ".

| Sebby_1251 a răspuns:

Nu ai antrenament, in curand iti va trecebig grin

| Daniel_8701 a răspuns:

Stiu cum e ca eu fac pe zi vreo 200tongue te doare pentru ca ai facut febra musculara aia trece in vreo sampatamana conteaza cat efort mare ai facut si dupa cat timp tongue

| laur1OOOGB a răspuns:

Nu mai fa efort si incearca sa stai cat mai mult in pat.Si sa nu iti mai iacordezi abdomenul, poate e doar o febra musculara.
Si eu am avut o asemenea problema si mi-a trecut.

| Vl4dootz a răspuns:

Trebuie sa o lasi mai moale cu abdomenele.
nu e bine sa faci nulte abdomene daca nu ai mai facut de ceva timp.

| AndradaMrrr a răspuns:

Pai ori ai facut prea multe deodata, ori nu ai avut antrenament, ori ai facut febra musculara! Incearca sa pui ceva cald pe abdomen.
Sper ca te-am ajutat (:

| Azalea a răspuns:

De la 100 te doare?
ca sa nu te mai doara pune-te si fa din nou cateva abdomene stii tu vorba aia"cui p cui se scoate" funda?

Elianna
| Elianna a răspuns:

O sa-ti treaca! Daca nu, ia o aspirina! Este buna la sa ceva.

| moonsind23 a răspuns:

Data viitoare ia o aspirina dupa andrenament. Dupa ce apar durerile fa dus cu apa fierbinte. Mentine cateva minute bune jetul pe zona afectata.