Hey! Inotul este cel mai recomandat, cunosc eu cazuri de baieti care au mai crescut, dar nu doar sportul este important, ci si alimentatia si odihna, pe langa genele mostenite.
Îți recomand înnotul. Am practicat și îți dezvoltă toți mușchii. Mai poți încerca și arte marțiale.
O sa incerc, dar cred ca baschetul e iar o soluție buna
Da, și basketul e o soluție excelentă. Tu decizi.
-inot(preferatul meu)
-volei(daca vrei sa te inalti)
-du-te la sala
-baschet(daca vrei sa te inalti)
-tenis de camp
-dans
-atletism(foarte fain, frate-miu face si ii place mult, de asemenea te face mai rezistent, adica poti alerga mai mult timp)
-handbal
Toate sporturile ajuta in felul lor.
Ai vreun sport anume care te pasioneaza? Mie imi place basketul si tenisul. Prin munca si ambitie, vei ajunge la rezultatul dorit. Succes!
Cred ca baschetul e singura soluție.
Am fost la echipa de volei, am fost cativa ani, dar m-am lasat pentru ca coechipierii erau foarte naspa. Daca faci asta gandeste-te ca e posibil sa joci si meciuri si sa urle amtrenoru din toata gura pe tb daca gresesti ceva
Buna!
Basketball -mi se pare cel mai eficient pentru toate dorintele tale, acest sport te menține sănătos, iti creează un fizic puternic si bine definit(arătos)+este distractiv, cunoscut si iti antrenează fiecare parte a corpului +te ajută sa te înalți.
Preturile difera de la echipa la echipa insa merită toți banii si efortul depus.
Mersi mult, oricum cred ca e cel mai potrivit pentru mine.