| mario1988 a întrebat:

Ma cheama Mario si sunt din Targoviste sunt la fotbal sunt foarte bun la fotbal numai ca antrenorul meu nu vede lucrul acesta eu vreau sa devin titular pe 12 o sa am meci si doar marti mai pot demonstra ce pot ca sa devin titular.Voi ce ziceti o sa se supere antrenorul daca il intreb daca sunt titular?
P.S: e si ziua mea atunci

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Daca mai aveți antrenamente până atunci,arată-i ce știi, arată ca ai tehnică, ca ai dribling, etc. Dă tot ce poți ca să-l impresionezi, va observa lucrul acesta dacă îi arăți că știi. Mult succes!

5 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

In primul rand de unde stii tu ca esti atat de bun la fotbal? Daca antrenorul nu vede asta, este posibil sa nu fii chiar atat de bun pe cat crezi tu. Sau poate ai tehnica dar nu te potrivesti in echipa respectiva. Nu cred ca exista vreun antrenor care sa se supere daca il intrebi daca esti titular sau nu.

| mario1988 explică (pentru Nickname1890):

Pai toata lume imi zice ca sunt bun nu ma laud si colegii de la fotbal spun insa antrenorul nu cred ca vede

| Nickname1890 a răspuns (pentru mario1988):

Degeaba stii sa driblezi si sutezi bine daca sa zicem nu pasezi ok.

Nu fac fotbal, dar probabil ca antrenorul vede ceva acolo ce nu ii convine ca nu te tine pe banca degeaba. Ai putea sa il intrebi ce si pe ce aspect ar trebui sa te concentrezi mai mult.

| mario1988 explică:

Eu driblez si joc pase sut trag foarte rar deaorece eu nu primesc pase

| anonim_4396 a răspuns (pentru mario1988):

Dacă nu primești pase ce echipă este aia? Ai colegi foarte egoisti se pare. Am înțeles, tu nu primești pase, dar tu pasezi? Dacă nu veți pasa nici la meciul de pe 12, înseamnă că va fi greu să câștigați, daca aveti adversari puternici!