| SnYcK3rS a întrebat:

problema mare, e vara, e soare :X si cu totii vrem sa aratam impecabil. Nu pot spune asa despre mine. Sunt baiat, am 17 ani si m-am chinuit in trecut sa'mi lucrez abdomenu, dar niciun rezultat minim. Am in jur de 1, 70 si eu cred ca am putina burtica. Nu sunt plat, sunt oarecum rotund laughing ca sa ma exprim asa...

Ce sa fac? Stiu k trebuie sa dau jos acel strat adipos... ajutati-ma va roog happy

Vreau ceva pentru acasa care sa dea rezultate. Sunt constient k rezultatul nu apare dupa 1-2 zile, dar totusi, dupa un timp sa inceapa sa se vada rezultate.

Ar trebuie sa slabesc la burta. am pana in 65 de kg

Heelp

Funda

7 răspunsuri:
| cei7pitici a răspuns:

Miscare fizica, flotari abdomene, genoflexiuni dimineata si seara, cresti progresiv numarul lor pe zile azi faci 10 maine 20 si tot asa.Regim de masa bogat in legume si fructe, nu manca gras, fara dulciuri. Rezultatele o sa se vada repede avand in vedere ca greutatea ta nu este foarte mare. Miscarea e ce-a mai importanta pentru un stil de viata sanatos.

| dragos9234 a răspuns:

Nu esti gras daca la 17 ani ai 65 de kg, eu pe la 17 ani aveam 75 de kg si tot nu eram gras, tu din contra esti cam subtire(depinde si de inaltime, daca ai macar 1, 70 esti destul de slab)
Poti incepe prin a alerga zilnic cate 5 km, te va ajuta destul de repede si mai incearca sa inlocuiesti o masa cu salata timp de 20 de zile si se va vedea un rezultat.
Dar am si eu o rugaminte......nu mai folosi ''k'', foloseste cuvantul ''ca''

| SwagieTany a răspuns:

Buna cred ca pot sa te ajut cu cewa`...incearca http://www.youtube.com/watch?v=rsMcRJiUVtU ...cred sa te ajute, slabesti si presul il nakachesti, incearca sper sa te ajute, sa ai un corp frumos, be sexytto

| Nickname1890 a răspuns:

Lasa abdomene-le sau flotarile. Ai nevoie de ceva mai intens. Cauta pe google programul "Beachbody-Insanity". Imi vei multumi dupa 2 luni big grin

| CulturismFitness a răspuns:

Raspunsuri la cum dau grasimea jos de pe abdomen: http://www.intrebari.culturismfitness.ro/......e-abdomen/

| Gagu4321 a răspuns:

Daca faci sa zicem in fiecare seara minim vreo 50 de andomene! intr-o luna ai sa vezi rezultatul tongue