| cristi62 a întrebat:

puteti sa mersi ajutati si pe mine..am o problema ciudata..am doar 14 ani si imi place la nebunie fotbalul si sa pariez..pariez pe sume mici ..imi este frica ca voi paria din ce in ce mai mult pe sume mari...ce as putea face ca sa ma opresc?!happyfunda!

Răspuns Câştigător
| cristy3991 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa iti propui sa pariezi din ce in ce mai rar. Si eu am avut acesta problema(pariam zilnic sume mari) si am inceput sa raresc. La inceput incepusem sa pariez la 2 zile, dupa aceea la 3 si tot asa pana am ajuns sa pariez doar ocazional si doar sume mici. Iti recomand acelasi lucru sa faci. Sper ca ti-a fost de folos. happy

6 răspunsuri:
| axeldavid a răspuns:

Pur si simplu te opresti din pariat pana nu ajungi dependent.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Le zici la ai tai si nu o sa iti mai dea bani. simplu

| BANN3R a răspuns:

In primul rand tu nu ai voie sa pariezi. Cei care va lasa ar trebui amendati.
Nu te mai duci si gata. Daca ai vointa te poti opri din orice.

| cristi62 explică:

Multumesc tuturor pentru ajutor

| Senyorul a răspuns:

Pai spune-le parintilor si vei scapa de acest lucru

| alex96y a răspuns:

In primul rand faza cu banii e cam drastica, adica nimanui nu-i convine sa stea fara bani in buzunar.
Ai doua variante
1 Sa ai incredere in tine ca poti sa iti controlezi actiunile si sa continui pariind sume mici si daca vezi ca vrei sa pariezi mai mult atunci incerci sa te opresti
2 Sau sa le spui parintilor, ei au mereu solutia potrivita pentru problemele tale (stiu ca e greu sa ceri ajutorul parintilor dar te asigur ca merita implicati si ei in problemele tale)
Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Funda?