Da depinde acum si de ora de culcare, daca te culci de obicei la 12 noaptea nu trebuie sa rabzi de la 6, conteaza sa nu mananci cu 2 ore inainte
Da...pentru ca stomacul pana dimineata ti se elibereaza
daca nu mananci seara timp de maxim o luna vei vedea rezultatul.
Daca nu mai mananci seara de la ora 6 nu inseamna ca slabesti...intr/adevar este un inceput.Dar cred ca trebuie sa depui mai mult efort pentru a slabi Succes [fundooi?]
Nu numai asta.E doar un fel de a slabi. Dar pe alnga asta trebuie sa faci sport, eviti painea si dulciurile, multa miscare si poti face exercitii acasa(abdomene, genoflexiuni, flotari etc)
Mda... dar nu foarte mult, degeaba nu ma manaci dupa ora 6, daca thoata ziua ai bagath in tene " ca intr-o betoniera", n`o sa aiba niciun efect asta...
Mai bene ai tine un regim care garantat slabesti kg bune daca sti cum sa-l ti, uite iti dau un exemplu de regim, care l`am tinuth si eu ca sa slabesc... sh ajunsesem ca sa slabesc un kg in 2 zile.
asta este dieta :
~ora 08:00 : o cafea fara zahar ( se accepta zaharina) sau o grefa pentru cei care nu consuma cafea.
~ora 10:00: un iaurt dietetic 0.00% grasimi (prodlacta)
~ora 13:00: carne de pui, vita sau peste, fiarta sau pe gratar, fara sare. Se poate manca cu o salata din rosii si castraveti, dar fara sare. Poti manca cata carne vrei, nu exista limitha !
~ora 16:00 : un mar
~ora 18:00: o grefa
Dupa ora 18:00 condumati numai lichide( apa sau ceai cu lamaie fara zahar- se accepta zaharina) de la 2 l in sus, nu mai putin de 2 l!
fundita?
Poti sa nu mananci zile intregi, dar daca nu faci miscare si exercitii degeaba.
Mananc si la ora 2 noaptea, dar nu ma ingras si nici nu slabesc. Depinde mult de organism.
anonim_4396 întreabă: