Daca vrei sa slabesti, incearca sa nu mai mananci atat de des alimente care contin gluten gen paine, paste, produse de patiserie etc. Eu am reusit sa slabesc fara prea mult efort fizic dar trebuie sa mananci in mod regulat si sa tii cont de ce mananci. Daca esti mai "pufoasa" nu e nici o problema. Incearca sa faci cateva exercitii usoare de genul: genuflexiuni, abdomene iar daca e cald afara poti alerga. Ai grija cu alimentele deoarece daca vrei sa slabesti trebuie sa ai energie. In loc de un corn cu ciocolata=) incearca un fruct. Bafta!
Crede-ma ca nu mananc decat micul dejun si seara un fruct de o luna si nu am reusit sa slabesc, din contra ma ingras mai rau.
Pai nici asa nu e bine). Probabil ai arderile mai "lente". Ca sa iti cresti metabolismul trebuie sa faci sport, iar pentru asta iti trebuie energie... energie care se acumuleaza din alimenta. Nu incerca sa te infometezi deoarece va fi mai rau deoarece oragnismul tau intra in "stare de asediu" si va incetini si mai rau metabolismul, deci vei slabi mult mai greu. Incearca sa mananci regulat alimente care iti ofera energie si care nu ingrasa prea mult si... trebuie sa te hidratezi bine.=)