In primul rand pentru a slabi ai nevoie de acea "chestie" extrem de rara pe care nu multi o au, ce se numeste ambitie. Daca intr-adevar vrei sa slabesti (si sa nu te mai intorci niciodata de unde ai plecat, adica la ingrasare) eu iti sugerez sa mergi sa vizitezi un doctor si sa ii ceri lista cu ce ai voie sa mananci si ce nu si in ce cantitati. Asta unu la mana, doi la mana, practica un sport! Spre exemplu, la inceput ar fi bine sa mergi la alergat prin parc pana se pune ninsoarea. Te imbraci mai bine si dai o tura. Cand vin ninsorile, iti sugerez sa mergi la sala si sa incepi mai intai cu exercitii usoare timp de o ora, iar treptat vei reusi. A slabi cere multe de facut, necesita sa iti schimbi radical programul. Si nu uita! Mananca fructe si bea ceaiuri iar dulciurile nici sa nu te gandesti la ele (hai o prajitura la 2-3 saptamani dar atat!). Sa nu crezi in prostiile astea de pe net cum ca nu poti slabi daca ai forma para. E complet fals. Du-te mai intai la doctor, el iti va explica cum sta treaba mai bine decat daca ti-as explica eu Te va masura, cantari, etc, etc. Si in functie de aceste lucruri iti va indica ce trebuie sa faci/consumi. Tine minte ca fara ambitie/vointa nu faci nimic. Daca nu te tii de noul tau program sau mananci o prajitura cand ti-e extrem de pofta si nu te mai poti abtine, e clar ca nu vei progresa. Eu sper sa reusesti sa ajungi la rezultatul la care te astepti in scurt timp. Tine minte, ambitia e cheia succesului! Te salut!