Handbalul e cel mai fain sport. . Eu il pranctic si imi place la nebunie
Fotbalul. daca te pasioneaza.
Dansul.
Volei.
Inot.
Tenis.
Carate/Art martiale. Am facut 4 ani. Dar am ales handbalul
Atletism.
Sau daca esti o fire mai lenesa. Aruncatul cu privirea e perfect.
Succes >
Balet
gimnastica
inot
baschet
volei
handbal
fotbal[pentru fete, daca te pasioneaza]
atletism
tir cu arcul
patinaj artistic
echitatie[calarie]
canotaj
aerobic
dansuri
fitnes
karate
mai vezi tu pe aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_sporturilor
Îti recomand sa practici tenisul de camp, un joc inteligent, spectaculos care iti creiaza multe satisfactii si bucurii.
Pai de ce daca ai da timpul inapoi.te poti duce si acum sa faci niste cursuri de gimnastica aerobica,fitness,daca iti plac jocurile poti face volei ca e foarte frumos,basket, handbal, depinde si ce iti place tie.in orice sport gasesti sanatate, buna dispozitie si ceva frumos aparte in fiecare
Ai putea incerca Karate! Eu in ador. Clubul meu de karate a devenit pentru mine ca o a 2-a familie... Tu cand spui ma duc la fotbal(sa zicem) te duci doar si doar pentru a juca fotbal? nu te candesti ca ai putea cunoaste lume noua acolo? La karate vi nu doar pentru a face karate ci si pentru a intalni o noua famielie... In plus karatele e un sport care te dezvolta fizic si intelectual(la fel ca Parkour daca sti ce e)Sa nu te gandesti la karate ca la un mod de-ati cara pumni si picioare in gura, dupa un timp o sa-ti dai seama ca pin pong-ul e mai periculos. Sfatul meu: Karate.Incercarea moarte-n-are
Fitness, volei sau tenis. poate si inot. oricum e bine ca vrei sa practici un sport, adica sa faci miscare.
Poti practica balet! E super sa fi balerina, e cel mai grozav lucru sa fi una!
sau poti alege pe un site numit alegeunhobby.com, te va ajuta!
bafta!