1. nu rade nimeni de tine, fiecare isi vede de treaba lui. Oamenii in general o sa te ignore
2. vorbesti cu instructorul de la sala si ii spui ca e prima data cand te duci, si iti arata el. Asa am facut eu si mi-a facut si program de antrenament.
Gasesti pe net destule programe pentru incepatori. Alimentatie bogata in kcal si in proteine. (iar bogat in kcal nu inseamna fast food si cartofi prajiti cu carnati)
1)Dacă crezi că nu o să îți placa la sală te sfătuiesc să practici calistenia.Ai nevoie doar de o bară şi este super fain mai fain decât la sală 1000%
Tutoriale YT CANAL: " THENX "
2) Eu când am început Cu calistenia după antrenament mâncăm orice(în mare parte carne), iar după mâncare, un Milkshake: Lapte, 2 ouă, 1 banană.
Nu e asa buna combinatia cu lapte si oua... laptele incetineste absorbtia proteinelor, ar trebui sa-l eviti de tot.
Iar ouale daca sunt crude au o enzima (avidina) care impiedica absorbtia proteinelor... decat sa le mananci crude, ca asa ai vazut tu in rocky, mai bine nu le mananci deloc.
Exact, ti-a crescut rezistenta. de la 30 la 45 => a crescut rezistenta, nu forta sau masa musculara. Tu faci aerobic cu flotarile alea, nu masa musculara/forta.
Si in 5 luni ai pus kg alea ca esti in crestere (+ o parte din ele sunt grasime).
p.s.: la 62 kg cantaresti putin mai mult decat o gantera, mai ai mult de lucru.