| Anonim3337777777 a întrebat:

Heyyyy.

Vreau sa ma apuc de sala dar trebuie sa mai pun ceva pe mn....Fiindca nu am ce lucra...

Am 61 de kg la 1.77. Manac in general 2 mese principale pe zi si o gustare uneori. Va rog spuneti-mi un program complet cum trebuie sa mananc si ce sa mananc pentru a ajunge la o greutate decenta pentru a ma apuca de sala...(71 + kg)

P.S. Nu vreau sa folosesc proteine, gainere..etc..Vreau ca totul sa fie facut pe munca proprie si doar datorita efortului meu de a-mi schimba alimentatia...

3 răspunsuri:
| Marycel a răspuns:

Eu unul îți recomand totul să fie natural fără proteine prafuri sau cheratina, nu e nevoie să fi gras că să lucrezi, poți face și acum pentru ca o să pui direct masă musculara, ai nevoie de un program bine stabilit înainte de a începe, mă refer la alimentație somn și ceea ce faci în fiecare la sală exerciții si greutăți, dacă ai 61 de kg = 122 de grame de proteine pe zi că să crești în masă musculara, calculezi așa dacă vrei să faci sală la 80 de kg, 1 g proteine pe kg proteinele le ei din mâncare naturală nu din ce mănânci la magazin dacă înțelegi, totul este simplu doar trebuie să pui totul dinainte si sa le gândești.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Marycel):

"cheratina" e pentru par, poate vrei sa zici "creatina".

p.s.: "proteine prafuri" = natural, sunt facute din mancare.

| TudoracheAndr a răspuns:

Si proteinele, gainerele tot prin munca proprie sunt. sunt doar suplimente alimentare. Incearca sa mananci mai multe mese pe zi, cu mai multa proteina (nu doar carne, poti sa gasesti proteina in multe legume). poti sa iti faci shake-uri proteice naturale la blender, poti manca si batoane proteice. si in timp ce te alimentezi, fa sala in paralel, nu conteaza ca esti slab. ridica greutati, si treptat cresti greutatea.