anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi, am si eu o intebare fotbal sau inot?
Care dintre ele te dezvolta mai bine.
Funda happy

Răspuns Câştigător
| denis009 a răspuns:

Salut! Eu am practicat si inotul si fotbalul(pe care inca il mai practic)! Dupa parerea mea fotbalul te dezvolta ca forta musculara mai multa ca inotul (in cadrul muschilor de la picioare) in schimb inotul te dezvolta foarte tare in inaltime,de asemenea si musculatura creste, dar nu ca si in cazul in care practici fotbal happy(aici ma refer strict in cazul fortei musculare de la picioare)! Totusi in cazul meu, eu as alege fotbalul din pasiune dar cel mai potrivit este inotul deoarece iti dezvolta fiecare muschi in parte happy! Numai bine!

9 răspunsuri:
| Luci99 a răspuns:

Inotul
100%

| Oanaa82 a răspuns:

Inotul te dezvolta muult muult mai bine!

| victor666 a răspuns:

Inotul e mai bun

| Ghio a răspuns:

Depinde ce grupe de muschi vrei sa dezvolti mai bine. daca vrei sa urmezi o cariera ti-as recomanda fotbalul, inotul poti sa il practici doar pentru propria sanatate.

| Misterryo a răspuns:

Fotbal

| Liviutz98 a răspuns:

Inotul iti dezvolta mai multe grupe de muschi, aproape toate, fotbalul iti dezvolta picioarele. Iti recomand inotul, pentru a-ti face corp frumos, iar fotbalul pentru muschii de la picioare. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inot.

| faceyahoo a răspuns:

Fotbal

| smartboywhohatesschool a răspuns:

Sti cum se zice: "inotul sculpteaza cele mai bune corpuri". inotul iti va mari fiecare grupa de muschi in parte in timp ce fotbalul mai mult picioarele. dupa parerea mea inotul e cel mai bun sport pentru intretinerea fizica.ai vazut majoritatea salvamarilor ce corp frumos au.se datoreaza inotului.succes

Întrebări similare