| Raul0021 a întrebat:

Hi, hi TPU! Acum 2-3 luni am avut turneu cu echipa scoli la fotbal. si in finala am aparat dar din pacate am cazut pe spate. Acum o luna, am inceput sa am dureri groaznice de picior drept in zona de sus, in spate si in fata. Cand stau mult jos, incep sa schiopatez, cateodata nici nu ma pot deplasa. iar cand dorm simt acele dureri in picior si ma trezesc. Nu stiu ce sa mai fac, doctorul mi-a spus ca am Contractura musculara, si mi-a dat Bengay. dar tot nu-mi trece daca imi puteti da ceva sfaturi :d? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| bendl a răspuns:

Probabil e o lovitura destul de sanatoasa in acea zona in care te doare, incearca sa consulti un medic mai bun, pentru ca daca timpul trece si nu se rezolva nu e o problema minora...incearca deocamdata sa renunti la fotbal pentru o perioada,sau la orice gen de efort care iti afecteaza acel muschi, continua sa il masezi cu bengay, poate isi va face efectul in timp, si incearca sa faci bai in apa fierbinte...o sa doara putin, insa poate ajuta, insanatosire grabnica

1 răspuns:
| Raul0021 explică:

Am fost la alt medic.Mi-a facut ecografie si a constatat ca am ruptura musculara, mi-a dat ceva unguent nou. antiflebitic :d. Mersi mult, oricum :d.